B_Boss6.7.2017 8:54
1/7
Minkälaiset naiset kiinnostaa miehiä?

Oletteko huomanneet mitään tiettyä kaavaa että minkälaisilla naisilla riittää vientiä? Nimittäin miehissähän sen huomaa aika helposti kuka on naisten mielestä kiinnostava ja kuka ei. Naisissa en huomaa ihan yhtä helposti, en ehkä osaa katsoa naisia samalla tavalla kuin miehet katsoo. Mutta tässä kuitenkin ominaisuuksia joiden olen huomannut vaikuttavan:

- kusipäisyys. En tiedä onko kusipäisyys syy miksi miehet kiinnostuu vai enemmänkin seuraus siitä kun miehet eivät jätä rauhaan. Oli se sitten syy tai seuraus, niin kylmän oloiset naiset ovat paljon kiinnostavampia miesten mielestä kuin kivat ja kiltit.

- Lutkamaisuus. Kaikki miehet tietävät jonkun tietyn pahan tytön oloisen naisen. Mutta kun tulee puhetta jostain mukavasta naisesta, moni ei muista häntä.

- Pitkät, vaaleat hiukset. Lyön vetoa, että en ole yhtään erästä kaveriani rumempi naamasta. Silti aina kun olemme yhdessä jossain ulkona, hän saa todella paljon enemmän huomiota miehiltä kuin minä. Minulla on tummat, lyhyet hiukset.

- Ruskea iho. Kalpea iho on monille miehille turn-off.

- Itsevarmuus. En tiedä onko itsevarmuus syy vai seuraus. Eli siis onko kiinnostavat ihmiset vaan muita itsevarmempia, koska tietävät olevansa hyviä, vai saako itsevarmuus oikeasti ihmiset enemmän kiinnostuneiksi. Turha hihittely on pahasta.