cindynaa25.3.2018 16:55
1/12
millainen oli teidän eka pusu?

en nyt siisi tarkoita tässä mitään omalta vanhemmalta tai sukulaiselta saatua pusua vaan suunnilleen oman ikäiseltä. voi olla joku eskarissa saatu pusu tai sitten vanhemmalla iällä saatu ihan riippuu milloin sen ekan merkittävän pusun sai.

mun oma eka pusu oli eskarissa, kun meillä oli ystävänpäivän kunniaksi semmonen päivä et sai pukeutua prinsessoiksi ja prinsseiksi. no me sitten saatiin mun sen aikasten kavereiden kanssa idea, että "pyörrytään" ja yhen pitää käydä hakemassa poikia suutelemaan meiät henkiin. siinä poikaporukassa oli oikeastaan vaan yks poika, joka oikeasti suostu pussaamaan suulle ja me käytiin aina se hakeen uudestaan ja uudestaan pussaan meiät henkiin. itekki sain ainakin kolme kertaa tältä samaiselta pojalta pusun suoraan suulle. ja hauskinta tässä on se, että tää poika pääty yläasteella mun kaa samalla luokalle ja on tää mun nykyinen ihastus joka on ollu mulla jo melkein vuoden ajan.

en tiiä muistaako tää poika pussanneensa nimenomaan mua, kun niitä oli useampi joita se pussas vai muistaako se ylipäätään mitään siitä päivästä. en oo vihtinyt asiasta mainita sille vaikka mieli tekis. mut tää muisto on jääny eniten mieleen eskarista ja tuon tapauksen jälkeen en ookkaan saanu pussata ketään poikaa :( mut ehkä mää joskus löydän sen jonku jonka kans saa pussailla :D