Poistunut demittäjä18.7.2018 17:14
1/14
Miksi vaimot luulevat olevansa arvostettuja?

Monesti vakuutellaan, että irtosuhdenainen on se paha nainen jota halveksitaan ja vaimonainen muka miehen arvostama enkeli. Vaimoja on pidetty omaisuutena, seksiobjekteina, miehille alisteisina joilla ei ole ollut omaa omaisuutta, oikeutta alkuperäiseen nimeen, oikeutta pukeutua tai oikeutta suojautua väkivallalta. Nämä asiat ovat muuttuneet erittäin hitaasti länsimaissakin. Myös avioero on monissa uskonnoissa kielletty, nimenomaan naisilta.

Miehet ovat saaneet pakottaa naisen seksiin, ja 50-luvun oppaat ovat aika hyviä lähteitä sille minä miehet vaimojaan pitävät. Esineinä, miehen haluun käytettävinä objekteina. Vaimon asiat ovat vähemmän tärkeitä ja vaimo on mieheen nähden alempiarvoinen. Vaimoille on rutkasti velvollisuuksia, ja monet uskonnot antavat miehelle oikeuden pakottaa vaimonsa seksiin ja synnyttämään vain poikia.

En tajua miten joku voi olla haukkumassa seksiä harrastavia naisia, eivät miehet kunnioita ketään naista. Ne miehet kohtelevat kaikista huonoiten vaimojaan. Miksi naisille ei mene tämä kalloon?

Kaikista naisryhmistä vaimo on varmaan kaikista esineellistetyin, eli aika kahelia on haukkua halvoiksi seksiä harrastavia naisia. He sentään pääsevät miehestä eroon, kun taas vaimot määrittävät identiteettinsä miehen mukaan.