Pokahontas10.5.2018 9:03
1/8
Miksi poika käyttäytyy näin?

Heippa. Oon aivan sairaan hämmentynyt - osittain myös ärsyyntynyt - koska en ymmärrä varatun pojan käytöstä. En kiinnittäis tähän nii paljoo huomiota, jos poika ei olis varattu, mutta kun kyllä, hänellä on tyttöystävä.

Jos joku ihmettelee, niin ollaan tän pojan kans saman ikäsiä ja junnuja tosiaan, täytetään 16. Heh.

Ollaan molemmat isoskoulutuksessa. Hän alko käymään tätä vähän myöhemmin ku minä ja ollaan tutustuttu vasta lähiaikoina. Joo, me ollaan puhuttu joskus koulussa ja näin, mutta ei me olla koskaan tunnettu toisiamme. Isoskoulutuksen kautta ollaan opittu tuntemaan toisemme paremmin.

Tää lähti vaan yks ilta, kun menin nuorisotiloille pelaamaan biljardia ja keskustelemaan, mille leireille menisin isoseks. Se lähtee siitä, että hänen on aivan pakko tulla häiritsemään mua ja tätä ohjaajaa kenen kanssa juttelen. Sit hän vaa kysyy et meenkö samoille leireille kun hän ja sanoin et joo, toinen leiri mille meen, on sama leiri missä sä oot isosena. Ei tässä mitään, tää on ihan normaalia.

Aikaa menee ni hän alkaa heittelemään mua jollain palloilla, tökki mua biljardimailalla ja siis ei jättäny ollenkaan rauhaan. Sit se tuli istuu aika saatanan lähelle mua ja mä vaan oikeesti kelasin, et mitä jos sen tyttöystävä näkis. Sit hän vaa halus alottaa mun kans snäpis striikin ja jotai tämmöst.

Koko ilta oli sitä että hän ei jättäny mua rauhaa. Koko ajan kiusas mua ja se oli vähän ärsyttävää ja tuntu oudolta, ku ei se ennen oo ollu tommonen. Ajattelin, et sil oli tänää vaa hemmetisti energiaa ja päätti vaan purkaa sen muhun.

No mutta, seuraavalla kerralla se taas kiusaa mua. Ei päästä mua nuorisotilojen keittiöstä pois, kun se seisoo ovensuulla. Sit mun oli pakko koittaa repii sitä pois siitä, mut ku se oli niin vahva, ni en onnistunu. Sit se alko tökkii mua mahaan ja alko heittää kaikkee läppää et ”hehhehehee uppos oikee, oon sua nii paljo pienempi” ja tämmöst, sit suutuin sille siitä, koska mul on tosi huono itsetunto. Oon kamppaillu kehon hyväksymisen kans iät ja ajat, käyn itsetuhosuuden takia psykologilla. Menin istumaan selkä sitä päin keittiössä, niin se jatko vaa sitä härnäämistä. Lopulta se vei mun avaimet ja piti niitä nyrkkinsä sisällä silleen, et mun piti repii sen kättä auki sillain että saisin mun avaimet.

Muutenki tuntuu et sil on jatkuva tarve kokoajan aukoo päätä mulle ja kiusata, mikä on turhauttavaa. Sen on myös pakko pätee ja puhuu kokoaja mulle, sit se jotenki kattoo niin perkeleen syvälle silmiin ja se on vitun ahdistavaa.

Mutta sitten koulussa. Se on ihan normaali. Välillä kattoo mun suuntaan, mut ei mitenkää huomattavasti. Snäppäilee sen naamasta kuvia ja välillä selittää jotain snäpissäki. Mut tää on tämmöst ihan perus. Koulussa se halailee sen tyttöystävän kans niinku jokanen seurusteleva teini peruskoulussa. Koittaa jonkin verran jopa vältellä puhumasta mulle.

Kertokaa, et mitä tää on. Mitä mun pitäs tehä, koska se alkaa käymään mun hermoille aikas pahasti. Onko sillä vaan jotain henkilökohtasta vihaa mua kohtaan vai mitä tää on? Auttakaa.