Poistunut demittäjä16.4.2018 17:07
1/3
Miksi naiset ovat niin kahliutuvia suhteissa?

Miehet ovat täysin vapaita, omia itsejään. Miehillä on oma minuus, identiteetti, nimi, ammatti, siviilisääty ja status. Naisen nimi vaihtuu avioliitossa, naiset jopa itse oikein hinkuvat miehen nimeä vaikka se on alistava tapa. Naisia ei haittaa minkään tavan alistavuus, kunhan saan vaa zitouutuu<3<3<3<33.

Pakko sanoa että ihailen miehiä. Niin vahvoja, itsellisiä, inhimillisiä ja omapäisiä. Naiset seuraavat vain sitä mitä muut keksivät, eivätkä kykene luomaan mitään omaa. Nainen on aina isän tytär ja miehen rouva, myönnättehän tekin että teillä ei ole koskaan omaa nimeä vaan se on isän ja aviomiehen. Miehen nimi on aina ihan oma, vaikka sekin tulee isältä.

Miehillä on takanaan tuhansien vuosien historia mitä he kantavat nimissään, nainen kantaa aviomiehensä sukua nimessään. Naisen mielestä kahdesta miehen nimestä se toisen suvun nimi on parempi. Ei tosiaan ihme että miehet halveksuvat naisen logiikkaa. Niin siis ne samat miehet joiden nimiä palvotte.

Maailmanhistoriassa ei ole yhtäkään naista jolla olisi itse tehty ura (ilman aviomiehen vaikutusta) ja joka ei vaihtaisi nimeään avioliitossa. Näin massaa naiset ovat ajattelussaan.

Naisen koko elämä, nimi, status, ajatukset ovat suhteessa. Miehillä on oma elämä eivätkä miehet ikinä välitä yhdestä naisesta.

Jotenkin noloa olla noin kiintynyt moniavioisempaan osapuoleen, joka ei vieläpä ole halunnut antaa naisille mitään oikeuksia avioliitossa.

En myöskään ihmettele miksi naisten hyvinvointi ei suhteessa nouse mihinkään, kuten miehillä. Naiset eivät ole koskaan kiinnostavia persoonia, koska he määrittävät itsensä toisten kauttta. Naisilla ei ole minuutta tai mitään omaa.