B_Boss3.6.2017 19:45
1/8
Miksi naiset eivät vastaa Tinderissä

Tajusin, että monille ihmisille on oikeastaan ihan epäselvää, miksi joku ei vastaa heille tinderissä tai muualla. Tai ehkä asia jollain lailla tajutaan, mutta ei sisäistetä. Tinderissähän siitä on tullut suurempi ongelma, että ei itse kelpaa niille joille haluaisi kelvata ja toisaalta itse ei halua niitä huonompia jotka vaikuttavat innokkailta. Tämä teksti pätee varmaan myös miehiin, mutta tuntuu että tuo tinderissä vastaamattomuus on enemmän miesten ongelma.

Syitä vastaamattomuuteen on monia: kuitenkin se taustalla oleva perussyy on yleensä aina sama. Se, miksi joku ei vastaa, on ihan vaan se, ettei hän tunne vetoa tarpeeksi.

Siitä päästäänkin tähän että miksi joku sitten on laittanut sydämen tinderissä, jos ei aio puhua. Naisilla on kiinnostuksen tasossa eroja. Mies voi olla naisen silmissä mitä vaan asteikolla 1-10. Alle 5 tarkoittaa ettei mitään ole tehtävissä. Näille ei sydäntä laiteta. On kuitenkin mahdollista saada sydän, jos on naisen silmissä 5 tai yli. Jos on 5, joutuu kuitenkin pelaamaan korttinsa oikein, jotta pääsisi treffeille asti. Nimittäin 5 putoaa hyvin helposti alle 5 jos osoittaa minkäänlaista heikkoutta tai tekee mitään väärin. Sen sijaan lähempänä 8 ja 9 mies saakin jo tehdä paljon enemmän huonojakin juttuja, eikä nainen niistä hätkähdä. 9 ja 10 saattaa aiheuttaa jopa sen, että nainen aloittaa keskustelun.

On hyvin paljon asioita joita voi tehdä, ettei käy se ainainen juttu, että nainen ei vastaa. Se, kuinka noustaan vitosesta lähemmäs kymppiä, on kiinni käytöksestä. Naisen mieli myös ailahtelee. Voi olla, että hän on illalla selaillut ja ajatellut että tuossapa on kivan oloinen mies. Aamulla hän katsoo saman miehen profiilia ja ihmettelee, mitä ihmettä on illalla oikein ajatellut. Näin mulle ainakin joskus käy :D

Profiilitekstiin ei kannata laittaa mitään epätoivoisuudesta vihjaavaa, kuten "laita sydän ni mennään kahville" ikään kuin nainen olisi nalkissa jo heti jos "erehtyy" antamaan sydämen. Toinen juttu mitä kannattaa välttää ehdottomasti, on negatiivisuus. Eli ei todellakaan kannata laittaa mitään "jos et aio puhua ni älä laita sydäntä". Tämä kertoo naisille, että olet sekä epähaluttu että katkera. Tällaiset pienet vihjeet profiilitekstissä voi jo antaa kuvan, että kyseessä on heikko viitosen mies. Ihan kiva, mutta ei alfa.

Jos tulee sydän, älä heti oleta että toisella on aikaa jutella kanssasi. Hän ei ole velkaa sinulle. Parasta on jos pystyt laittamaan viestin siinä mielentilassa, että et varsinaisesti odota mitään vastausta. Parastahan ihmissuhteisiin on mennä niin, että miettii mitä voi toiselle ihmiselle antaa eikä vain sitä mitä voi itse saada. Jos miettii sitä, mitä voi itse hyötyä, tuntuu pahalta jos toinen ei vastaa tai ei muuten toimi mielesi mukaan. Muista, että jokaisella on maapallolla oma tehtävänsä, ei ole sinun asiasi rajoittaa ja kontrolloida muita, oli kyse niinkin pienestä asiasta kuin viestiin vastaaminen. Anna mahdollisuus ihmiselle tulla luoksesi, mutta älä suutu jos hän päättää, että et olekaan sitä mitä hän hakee.