Poistunut demittäjä29.7.2018 21:41
1/11
Miksi miesten ei tarvitse olla "aviomiesmatskua"

Huutonaurua miten naisen kokkaustaitokin nähdään miehen kautta. Todella moni nainen heittää "vaimomatskuuu!!!" -läpän kun tekee jotain ruokaa. On jopa ruokablogin nimi joka on "vaimomatskuu". Siis oikeasti? Eivätkö naiset osaa edes tehdä ruokaa ilman että se pitää liittää jotenkin mieheen? :D Mitä omaa naisilla on, kun ravintoakin valmistetaan jotta voi olla vaimo?

Muutenkin naisilla on näitä "Kalastajan vaimo", "futisvaimo" -termejä itselleen. Miksi naisen pitää olla vaimomatskua, mutta miehistä ei koskaan puhuta noin? Miksi mies ei määritä itseään naisen ammatin tai naisen isän suvun mukaan? Aika alistavaa että naisessa kaikki on miehen omaa.

Ja joo, nuo ovat olevinaan vitsi. Miksi pitää vitsailla asialla? Mitä hauskaa on siinä, että naisen taito tehdä ruokaa liittyy heti johonkin pornosiittäjään?

Missä miesten velvollisuudet liitossa? Miksi uraisää ei kutsuta "aviomiesmatskuksi", miksi miehen tekoja ei koskaan liitetä naiseen ja perheeseen? Mitä hauskaa on olla vaimomatskua? Pitääkö oikein alleviivata tuota aviohysteriaa ja sitä miten nainen suorastaan uhkuu avioliittoon samalla kun miehet elävät omaa elämää?