Poistunut demittäjä22.4.2018 15:04
1/66
Miksi miehillä on niin paljon toisia naisia?

Ihan turha väittää että miehet ja naiset pettäisivät yhtä paljon. Montako poliitikkonaista tiedät joutuneen seksiskandaaliin? Tai vaikka artistinaista? Kuinka moni nainen tuhoasi uransa ahdistelun, pettämisen tai salakuvauksen takia?

Jatkuvasti miehillä ilmenee julkisuudessa ja naisten palstoilla sivusuhteita. Perheelliset miehet, siis perheen päät käyttävät eniten prostituoitujen palveluita. Miehillä on useissa maissa oikeus lukuisiin vaimoihin, tuskin on ketään poliittisesti valtaa nauttivaa miestä jolla ei olisi lukuisia naisia.

Miehet pettäisivät varmaan noin 100 kertaisen määrän jos sitä seksiä olisi tarjolla. Homomiehet ovat hyvä esimerkki siitä millaista miehen seksikäyttäytyminen on, kun naisen harkinta ei sitä rajoita. Homomiehillä on keskimäärin jopa satoja kumppaneita.

Harmi, ettei se yhteinen nimi saa miehiä näköjään kunnioittamaan naisiaan sen enempää. Epätoivoista olla tyrkkynä miehelle ja yrittää ankkuroitua hinnalla millä hyvänsä. Sitten kun mies pettää niin ollaan toisen naisen kimpussa eikä tuomita miestä.

Ranskalaisissa naistenlehdissä muuten oikein opetetaan mitä tehdä _kun_ mies ottaa rakastajattaria. Naisia siis ihan opetetaan siihen rooliin että mies ei ole koskaan uskollinen. Silti nimet vaihtuvat;)