B_Boss11.5.2017 11:00
1/41
Miksi miehet häpeävät naisiaan

Teillä oli viimeksikin tosi kivaa miehen kotona... mutta häihin aveciksi hän pyysikin mielummin malli-kaverinsa eikä sinua? Oliko teillä kivaa iltalenkillä, kävelitte jopa käsi kädessä. Ketään ei tullut vastaan. Mutta kävellessänne kaupungilla hän olikin täysin erilainen, käveli edessäsi ja vaikutti melkein kuin ei tuntisi sinua? Mutta kotona hän olikin taas kiva ja huomioiva, oma itsensä.

Mieleesi alkaa pikkuhiljaa muodostua epäilys... Onkohan hänellä muitakin naisia. Tai vielä pahempaa: häpeääkö hän minua?

Käytännössä kyse on aina jommasta kummasta, kun mies ei kehtaa näyttäytyä seurassasi.

Minulle on käynyt sama monesti. Tilanteen toistuessa sitä on alkanut miettiä, voisiko kyse olla jostain aivan yksinkertaisesta asiasta. Ehkä miehet tosiaan häpeävät ulkoista olemustani, eivätkä siksi halua kenenkään tuttunsa näkevän minua. Pahaltahan se tuntuu olla miesten silmissä ruma, mutta onneksi aina voi tehdä jotain asioille. Voi harrastaa liikuntaa, laihduttaa, käyttää itseruskettavaa, ostaa uusia vaatteita yms. Pienet asiat voi kummasti muuttaa ulkonäköä. En silti muutu missiksi vaikka tekisin mitä.

Vaikka ensimmäinen reaktio olisi ehkä haukkua miehiä jotka minua häpeävät, en voi tehdä niin. Tiedän tasan tarkkaan miltä tuntuu, kun toinen mielellään kävelee kanssani ja esittelee minua julkisesti, vaikka itseäni lähinnä vaivaannuttaa olla hänen seurassaan. Usein kyse on hänen ulkoisesta olemuksestaan. Aika raakaa, mutta en mielellään näyttäydy hintelän ja lyhyen miehen kanssa, joka ei ole menestynyt millään elämän osa-alueella.

Sen sijaan pitkä ja komea, lihaksikas mies on sellainen jonka seurassa mielellään näyttäydyn. Ja oikein toivon, että tuttuja tulisi vastaan. Samalla kuitenkin tunnen vähän sääliä miestä kohtaan. Hänen tuttujaan tulee vastaan. Näenkö hänessä pientä vaivaantumista? Ehkä... apua, ei kai?!

Niinpä. Noiden treffien jälkeen tapaamiset tapahtuvatkin sitten kotona. Mies olikin aivan liian korkeatasoinen olemaan kanssani julkisilla paikoilla. Tämä on ikuinen ongelma. Minä en kehtaa näyttäytyä omasta mielestäni alempitasoisten kanssa, eivätkä taas korkeatasoiset kehtaa näyttäytyä minun kanssa.