Tällänen_vaan17.4.2018 19:46
1/10
Miksi en kelpaa kenellekkään?

Terve kaikki!

Musta tuntuu nykyään siltä että en kuulu enää mihinkään joukkoon. Mun kaverit tuntuu ajautuvan kauemmaskii.
Ollaan vissiin myös siinä iässä että kaikkilla alkaa olemaan kumppaneita paitsi mulla.. pojat ei ole kiinnostunu musta vaikka yritän lähestyä. He ihastuvat muihin ja näkee mut enemmän kaverina. Voiko johtua siitä etten ole yhtä kaunis? Oon parhaimmillani 5/10, ja aika kiltti ja rento persoona. Nauran helposti kaikille jutuille ja otan aika kehnosti haukkuja vastaan, ne saa mut todella huonolle mielelle. En välitä muiden ulkonäöistä, kunhan ihminen on mukava. Olen hyvin avoinmielinen ja rehellinen.
Multa kaverit kysyy usein neuvoa, mutta oon huono tilanteissa jossa esim. kaverini itkee ja en tiedä mitä tehdä. Osaako kukaan sanoa mitä luonteessani voisi muuttaa? Miten voisin näyttää paremmalta, että pojat kiinnostuisi ja saisin enemmän kavereita? En osaa käyttää meikkiä ja merkkivaatteisiin ei ole perheelläni rahaa. En pidä oikein jalkapallallosta/lätkästäkään josta monet ovat nykyään kiinnostuneita.
Aika paljon olen kuullut haukkuja sellaisiltakin ihmisiltä jota en tunne, mutta kaverini ovat puolustaneet minua. "Läski", "tankki" ja "leveä" ovat suosituimmat haukkumasanat, mutta en ole lähelläkään ylipainoista ja olen omasta mielestäni normaalipainoinen. Tosin 70% meidän luokan tytöistä on hyvin laihoja ja olen itse aika pitkä (174cm). Olen laihuttanut aika paljonkin ja ovathan nuo haukkumiset vähentyneet, mutta silti vaikka kuinka yritän kukaan ei ole kiinostunut minusta.
Pidän videopeleistä tosi paljon... voiko olla että en ole tarpeeksi naisellinen? Olisko minulla mitään mahdollisuuksia? Osaako kukaan poika kertoa minkälaisista tytöistä ne tykkää? Osaisiko joku tyttö kertoa jotain vinkkejä?

Kiitos kaikille jotka jaksoi lukea, tää on painanu mun mieltä aika pitkään. ♡