CHOCOLA26.6.2017 13:02
1/11
miksen pysty olemaan onnellinen parisuhteissa

en tiiä oonko ollu vaa väärissä suhteissa vai mikä mättää mut jotenki en osaa olla onnellinen parisuhteissa? Suutun tosi helposti ja riitelen, sit inhoan itteäni ja rupeen vähättelee itteäni jne. enkä tiiä teenkö tätä siks että oikeesti tunnen itteni riittämättömäks vai haluanko mä vaan jotenki alitajuisesti siitä toisesta eroon?

Sitku oon yksin ni oon jotenki paljon onnellisempi, en tunne painetta tehä vaikutusta kehenkään ja voin rauhassa keskittyä oman itteni kehittämiseen mut parisuhteessa toi jotenki tyssää ja reagoin yllä kuvatulla tavalla. En vaa ymmärrä mikä tässä on se ongelma.. vai oonko vaan liian vaativa et haluan kumppanin olevan tietyn näköinen ja käyttäytyvän tietyllä tavalla ja jos ei ni sit mua alkaa ärsyttää ja rupeen käyttäytyy noin? D: agh en ymmärrä itteeni.

Oon kyllä ollu vaan kahessa suhteessa että kokemusta ei oo hirveästi, enkä koskaan nuorempana ees halunnu parisuhdetta vasta 18v oli eka suhde.. ja jotenki kuvittelen aina jotain täydellistä miestä ja mulle kelpaa vaan semmonen D: muuten ei kiinnosta jotenki tippaakaan. Ni en tiiä petynkö mä sit vaan aina vai mikä mättää miks käyttäydyn näin.