_minäolenminä_1.5.2018 17:03
1/4
Miks miehet on näin vaikeita...???

Mulla on ollut pidemmän aikaa on/off säätöä yhen miehen kanssa. Kaikki alko sen alotteesta varovaisella flirtilla ja molemmilla oli tarkoitus pitää se kevyenä flirttinä. No huomasin kuitenkin että aloin ajatella miestä usein ja pian huomasinkin olevana kiinnostunut hänestä, olin kuitenkin sata varma että mies ei todellakaan ole kiinnostunut minusta. Flirtti jatkui ja jatkui ja muuttui koko ajan vakavammaksi.

No sit ollaan monesti törmätty baarissa sattumalta, mies aina hakeutuu baarissa lähelle ja unohtaa omat kaverit kun liittyy minun seuraani ja jää siihen loppu illaksi, monesti hakee sitten kosketusta (ottaa kädestä, halaa, suutelee yms). Oon sit päätynyt sen viereen nukkumaan joidenkin baari iltojen jälkeen. Sit se on kännissä monesti kertonut kuinka ihana, söpö, kaunis, kuuma oon. No selvimpäin sit se flirttailee mulle edelleen, kysyy kuulumisia ja mun menoista ja on kiinnostunut mun elämästä. Sit kun mä en oo ottanut siihen mitään yhteyttä nii se sit tuleekin mut nähdessään juttelee ja kyselee et miten mennyt yms.. eli toisin sanoen ei päästä mua pois sen elämästä ja haluu pitää mut siinä. Tiiän että miehellä on ollut sitoutumiskammoa edellisen suhteen johdosta, mutta tästä on vähintäänkin 2v aikaa.

Päätin sit ottaa itteeni niskasta kiinni ja laitoin sille viestiä kysyen et mitä ajattelee musta sanoi sit, että ei oikein osaa vastata kun on niin sekavat tunteet. No kerroin sit kuitenkin mitä ite hänestä ajattelen ihan suoraan. Hän sitten vastasi että arvostaa sitä että olin rehellinen ja kerroin. No näiden viestien jälkeen kun nähtiin niin mies sit oli tosi mukava mulle, tuli auttamaan mua, jutteli ja hymyili koko ajan ja katsoi suoraan silmiin ja ohi mennen koski mua ”vahingossa”. Hän ei kuitenkaan missään vaiheessa ottanut puheeksi niitä viestejä. Ja sama juttu joka kerta kun nähdään on flirtti ja hymyilee, katsoo silmiin yms. Täs on nyt kuukausi suunnilleen kulunut.

Mitä mieltä ootte tästä? Onks sillä tunteita mua kohtaan, mut ei vaan osaa niitä itselleen/mulle myöntää? Vai eikö sit vaan oo kiinnostunut?