evacuatedd12.6.2017 21:43
1/10
miks en kelpaa kellekkään?

oon 19 vuotias, töissäkäyvä tuore ylioppilas. perusmukava, empaattinen, avoin ja pirteä ihminen. pietän mun ulkonäöstä ja hygieniasta tosi hyvää huolta. oon omasta mielestä hyvännäköinen, ja sitä mulle on monesti sanottu. oon aina ollu semmonen oman elämäni koomikko, mulle aina sattuu ja tapahtuu ja osaan nauraa ittelleni. heitän enemmän tai vähemmän paskaa läppää aika paljon.

silti tuntuu, et en kelpaa kellekkään. viimeksi oon seurustellu about vuosi sitten, ja sen jälkeen mun sydän onki särjetty useaan otteeseen melko pahasti.

mulla on paljon kavereita, mulla ei oo juurikaan vihamiehiä vaan oon aika pidetty ihminen meidän pikkukaupungissa. musta kyllä kiinnostutaan, mut sit aina käy niin et ko oon kiinnostunu itekki tästä henkilöstä x, hän jättää mut aivan yhtäkkiä sen enempää perustelematta. vaikka omaanki melko hyvän itsetunnon, tuntuu tää silti pahalta ja vaikuttaa totta kai siihen miten näen itteni.

mua on edellisen vuoden aikana petetty, huijattu ja eri tavoin hyväksikäytetty monia kertoja. aina sama kaava toistuu. henkilö x tulee jubailee, tutustutaan, menee ehkä kuukausi ja nähdään. nähdään toisenki kerran, ehkä pannaan, sit tää henkilö lopettaa yhteydenpidon kokonaan. sit taas mietin et mitä vittua ja miks aina mä.

mun kaveritki aina sanoo et "saat kyl aina nii hyvännäkösiä miehiä. mut siinä on vaa se huono et kaikki haluaa vaa panna sua eikä seurustella sun kaa". mä en tykkää yhden illan jutuista ollenkaan, ja mua oikeasti hävettää se kuinka monen ihmisen kanssa oon harrastanut seksiä viimeisen vuoden aikana.

parisuhde ei oo mulle mikään elinehto, hyvin pärjään yksinki. silti vaan ottaa itsetunnon päälle ja tekee mieli luovuttaa kohta kokonaan.

nimim. tänään viimeksi kävi aika paskasti yhen jätkän kaa kenen kans oli ollu juttua pari kk :D vittu.

emt, halusin vaan avautua ja ehkä kuulma teorioita et mistä tää johtuu ja sit apua et kui uskallan jatkaa tästä omana ittenäni elämää eteenpäin.

alan tuntea itteni ihan epäonnistuneeks kohta.