Tvimi5.5.2017 15:01
1/10
Mikä musaa on vikana?

Ok pitkä tarina hyvä jos ees joku jaksaa lukea..:
Oon 8 lk tyttö ja oon aina ollut tosi puhelias, iloinen ja nauravainen tyttö ja jos muitten pitäis kuvailla mua niin ne kuvailis mua just noin.. Oon kuitenki nyt muuttunut tosi paljon yläasteella. En enää tykkää puhua porukassa koska pelkään nykyään ihan liikaa muitten mielipiteitä. Oon oikeesti nykyään tosi masentunut ja tiiän se itekkin mut en uskalla kertoo siitä kenellekään koska pelkään että mua ei oteta tosissaaan..
Mua kiusattiin ala-asteella tosi paljon minkä takia mulla on _tosi_ huono itsetunto.
No mulla ei ikävä kyllä ylä-asteellakaan oo paljoa kavereita, seiskalla oli enemmän mut nyt tuntuu et ne ainoot 3 kaveria on feidannu mut :(
Koulussa mut jätetään aina ulkopuolelle keskusteluista ja törkeesti oikeesti käännetään selkää niin että mä en tulis siihen "rinkiin"
Oon kans tosi herkkä ja tollasetkin asiat mitä muut saattaisi pitää pienenä juttuna niin on mulle oikeesti tosi isoja..
Mun kaverit on kaikki tosi urheilullisia, kauniita ja suosittuja, ne on aina ollu. Mut mä oon ihan niitten vastakohta: harrastan teatteria, luen kirjoja enkä urheile nykyään kauheesti. (Jalkapallon lopetin koska mua kiusattiin siellä)
Pointti oli se että mut jätetään nykyään aina ulkopuolelle, mulle nauretaan, heitetään mukamas "hauskaa" läppää ( koska oon tosi lyhyt) ja heitetään tosi ilkeitä kommentteja.
Mistä tää kaikki voi johtua että viimeisten kuukausien aikana mut on onnistuttu jättämään melkein kokonaan porukasta ulkopuolelle? Nää 3 kaveria tekee aina kaikkea yhessä ja mua ei edes pyydetä mukaan. Ihan liikuntatuntien lenkkeilystä alkaen. ( meni lenkille kolmestaan ja mä jouduin lenkkeilemään yksin) Just eilen kun piti olla liikuntatunnilla pareittain niin eiköhän ne sanonu heti että me voidaan olla kolmestaan ja mä jäin potkimaan palloa yksin..
MIKÄ MUSSA ON NIIN ÄRSYTTÄVÄÄ, ettei mun kanssa voi olla edes liikuntatunnilla parina?
Oon kuitenkin luonteeltani tosi ystävällinen ihminen joka ei ikinä oo kiusannu ketään? Saatan välillä olla suorasanainen mutta en tosiaan ylimielinen.
Heittäkää ihan kaikkia kommenteja jos teillä on sama tilanne tai että mitä mun pitäis tehä. Mul ois vielä monta asiaa kerrottavana tästä mutta tästä tulis ihan liian pitkä jos kertoisin.. :D