helpmeihelpyou23.4.2018 15:59
1/5
mikä mättää

okei eli, olin kesällä ihastunut minua 2vuotta vanhempaan poikaan. menen kesän jälkeen ylä-asteelle ja hän on siellä. no anyway snäppäiltiin viime kesällä melkein joka päivä. laitoin pojalle aina silloin tällöin selfien ja hän otti joistain joskus ss’n silloin en ajatellut mihin hän sitä oikein tarvii, mutta nyt se kuulostaa vitun oudolta.. noh kysyin sitten fiksuna tyttönä, että miksi hän ottaa aina joskus ss’n mun snäpistä, hän vastasi näin ”oot vaan niin kaunis😍mutta ethän kerro muille että sanoin noin” olin ihan haltioissani silloin. no koska en ole niin fiksu kuin luulitte niiin menin kertomaan mun serkulle jonka luokalla on pojan pikkusisko🤦🏼‍♀️ . serkkuni sanoi että ei kertoisi kellekään.. hän ei ole koskaan kertonut salaisuuksien ni, ainakin luulen niin. no seuraavana päiväni serkku tulee sanomaan että oli kertonut pojan pikkusiskolle asiasta......
ei siinä mitään puhuttiin pojan kanssa paripäivää, kunnes hän esti minut snäpissä.! menin sitten kysymään pojalta, että voisiko poistaa eston. hän poisti sen, mutta ei kauaksi aikaa, pian hän esti minut uudestaan eikä vastanut edes ig directeihin..
mitä teen??

oon päässyt pojasta jo aika hyvin yli, mutta mietityttää hänen käytös.. ja aina kun näen hänet esim kylällä rupean melkein itkemään joka on vitun nolola😂 koska hän on niin söpö..
sen verta vielä, että pojan perhe on meille tavallaan ”perhetuttuja” oon tiennyt pojan jo päiväkerhosta, mutta tuskin syy siinä on.
veikkaan ,että pojan pikkusisko on kertonut ,että minä olen kertonut xd (sekavaaaa)
mutta olisi poika silti voinut selittää käytöksensä..!
HELP!!
+sori kirjoitus taidot