honeyhattivatti30.3.2018 10:49
1/15
Mikä ihmisiä vaivaaaa

Mulla on yks luokkakaveri Minna, joka alkoi kaveeraamaan mun kanssa. Teki siis selväks, että haluaa tutustua yms.

Välillä tuntuu, että hän väheksyy mua.
Nyt ollaan samassa harkkapaikassa ja on vähän kylmän oloinen mua kohtaan. Juttelee muille enimmäkseen ja heittää heille kaikkea hauskaa juttua.
Tätä hän tekee myös kahvipöytä keskusteluissa, juttelee mieluummin muiden ku mun kanssa. Jos jotain sanon väliin, saattaa jollain tasolla lytätä tai jättää huomiotta sen asian.

Vapaa-ajalla taas on erilainen.. Tätä on käyny myös koulussa. Sit ku oon hakeutunu muihin porukoihin, hän taas muuttaa käytöstä mielistelevämmäksi mua kohtaan.

Oon huomannu, et tää Minna mustamaalaa usein ihmisiä. (Puhuu pahaa seläntakana)


Meillä harkkalaisilla on yhteinen whatsapp ryhmä. Laitoin sinne viestiä, et unohdin asian x. Sit tää mun kaveri Minna oli just iltavuorossa parin muun kanssa. Ja lähinnä laitoin sen viestin siks, ku harmitti mun aamuvuoron aikainen unohdus ja iltavuoro voi sen sit hoitaa.
Kukaan heistä ei vastannut siihen viestiin...

Viestini ei ollut kysymys vaan lähinnä tiedotus. Ehkä siihen sitte unohdettiin vastata..

Mut tuntuu pahalta :(
Pelkään, et mua pidetään harkassa tosi töhönä ja tän takii sit Minna on käytökseltään tuollainen. Ei olla Minnan kans kyllä tehty juurikaan yhteisiä vuoroja ni en sillai usko tähän, mut Minna kyl näki yhden mun mokan töissä. Johtui siis jännityksestä ja väsymyksestä.

Semmone suht simppeli juttu, johon liittyi väärinymmärrystä jne, jolloin tein yksinkertaisen asian tyhmästi. Hävettää. Koska mun pitäis kuitenki se hallita.

Voi olla, et oon omaksunu harkassa joitain asioita huonommin ku toiset, mut tää on niin uutta mulle. Ja vielä suhteellisen alussa kaikki.

Tiedostan, et pystyn parempaankin, mut jostain syystä mulla takkuaa, vaikka oon pääsääntöisesti saanu ohjaajiltani hyvää palautetta.

Oon jotenki tosi ahdistunu ja lamaantunut tällähetkellä :(