Indubitably25.5.2018 6:29
1/2
Mikä on elämän tarkoitus? En halua parisuhdetta.

Oon huomannu että on erittäin vaikeeta löytää samalla lailla vapaamielistä porukkaa. Etenkin parisuhteeseen, koska en näe enää mitään järkeä perinteisessä, erittäin rajoittavassa suhteessa. Jokainen on oman elämänsä päähenkilö ja elää elämänsä juuri niin kuin haluaa. Ainakin pitäisi saada elää. Valitettavasti yhtään syvemmältä tutkittuna näin ei juuri koskaan ole.

Tosiaan, olen viime aikoina päätynyt tulokseen, ettei yksinkertaisesti ole mitään järkeä jäädä kiinni yhteiskunnan oravanpyörään. Se, mihin minut on kasvatettu ja mihin minun odotetaan päätyvän ei ole sitä, mitä oikeasti tahdon. Jotta yhteiskuntarakenteet pysyvät kasassa niin kyllä, se vaatii tietynlaista kuria ja järjestystä myös kansalaisten kasvattamisessa. Ja ei en ole anarkisti. Tätä pointtia voi verrata koulutusjärjestelmiltään heikompiin maihin, joissa kansalaistottelevaisuus useimmiten ei täyty.

Itse ongelmaksi omalla kohdallani sattuu nykyään se, ettei ole juurikaan ihmisiä jotka olisivat valmiita etsimään itseään. Edes kysymään itseltään kysymyksiä joilla oikeasti on merkitystä. Miksi olen? Mitä haluan? Miksi haluan? Miksi en halua? Mikä on päämääräni? Onko sellaista? Miksi elämme?

Päälipuolin tarkasteltuna kysymyksiin on vaikea vastata tai sitten ne heitetään vitsiksi kun niitä ei ymmärretä.

Toivoisin vain, että olisi joku toinenkin joka yhtä lailla olisi avoin ja pohdiskelisi itseään ja ympäristöään. Miksi joku asia on näin ja miksi se ei ole noin?

Saiko kukaan kiinni langan päästä? (pun semi-intended)

ja joo, haluan "suhteen"