B_Boss17.7.2017 22:39
1/12
Mikä on alfa?

Olen huomannut että kun puhun alfauroksista, monet luulevat minun puhuvan paidattomia poseerauksia tekevistä pinnallisista naisia pakonomaisesti iskevistä miehistä.

Tämä ei voisi olla kauempana totuudesta.

Alfa on enemmänkin mielentila kuin ulkonäkö. Alfauros ei todellakaan yritä iskeä naisia, eikä käy salilla siksi että naiset pitäisivät hänestä enemmän. Alfa huolehtii kehostaan, koska keho on hänen temppeli.

Jumala on luonut ihmisistä erilaisia. Ei siis ole mitään yhtä stereotyyppistä alfa-uroksen kaavaa. Alfa ei yritä iskeä naisia, vaan naiset iskevät häntä, koska hän on keskittynyt omaan itseensä ja oman toimintansa paramiseen. Menestys seuraa lopulta yleensä kymmenessä vuodessa, jos mies vaan keskittyy siihen asiaan joka on hänelle tärkeää, ja elämänsä parantamiseen kaikilla osa-alueilla. Menestys vetoaa naisiin.

Yleensä myös ajatellaan, että alfa on rikas mies. Totta on, että menestystä saavuttanut mies on yleensä myös hyvin toimeentuleva. Mutta ei hän sen pelkän rahan takia vetoa naisiin. Naiset pitävät miehistä, jotka ovat menestyneitä ja tottuneita käsittelemään naisia. Mitä parempi mies on naisten kanssa, sitä enemmän hänellä yleensä on kokemusta naisista.

Se on se mielentila joka menestyneellä ihmisellä on ihan erilainen kuin ei-menestyneellä. Menestynyt ei syytä itsensä ulkopuolisia asioita. Hänellä on positiivinen elämänasenne. Betamies taas syyttää ulkonäköään ja asioita joihin ei voi vaikuttaa.