sosselisos15.6.2018 21:41
1/20
Miesystävän valehtelu entisestä

Ollaan poikaystävän kanssa seurusteltu vajaa vuosi, molemmat kokee suhteen todella hyväks ja aidosti rakastetaan toisiamme. Tutustuttiin niin, että molemmat oli iskeny koulussa silmät toisiinsa, ihastuminen tapahtui heti ja oli siis molemminpuolista. Heti kolmantena päivänä baarissa pussailtiin, mutta seuraavana päivänä sanoin tälle, etten ole vielä valmis suhteeseen, haluan ensin tutustua ja ottaa rauhassa. Sovittiin että ollaan kavereita, mies sanoi tämän olevan ok.

Siitä muutaman vkon päästä pussasin random miestä baarissa, olin hyvin kännissä enkä tätä ollut edes itse muistanut (kuulin kaverilta). Mies oli tästä tietoinen, tuohtunut asiasta vaikkakin periaatteessa minulla oli siihen oikeus, oltiinha sovittu että ollaan pelkkiä kavereita.
Tähän random mieheen en ollut enää tekemisissä, en ollut hänestä edes kiinnostunut tapahtumahetkellä.

Noh alettiin kuukausia myöhemmin seurustelemaan tämän ihastuksen kanssa, molemmilla ollut kokoajan tunteita joten päätettiin alkaa ihan suhteeseen. Tätä ennen oltiin muutamia kertoja pussailtu ja tunnustettu molemminpuolisesti tunteita. Seurustelun alkuaikoina mies myönsi, että oli myös ns. kostoksi pussanut jotakin tyttöä baarissa, kun oli tietoinen että minäkin olin pussannut silloin randomia miestä. No, asia fine koska ollutta ja mennyttä. Mies vannoi, että MITÄÄN muuta ei tytön kanssa tapahtunut, hän ei edes muista tytön nimeä saatika miltä tämä näyttää. Asia unohdettiin.

Ongelmana se, että nyt vajaan vuoden jälkeen poikaystäväni kertoi, että oli tuntenut tämän tytön viikkoja, olivat aktiivisesti jutelleet paljon. Päätyivät panemaan tällä kyseisenä baari-iltana kun pussailivat, sekä sen jälkeen jutelleet pari pv ja tavanneetkin. Mies laittanut tytön kanssa sitten poikki.

Mies kuitenkin minulle vannonut ensimmäisistä päivistä asti kun tutustuttiin sekä siitä eteenpäin, että on vain ja ainoastaan minusta kiinnostunut. Ei ole ketään halunnut pitkään aikaan, on todella ihastunut. Valehdellut siis päin naamaa, sillä olihan hänellä tuo säätö ollut vielä hetki sitten.
Kertonut että tyttö oli ollut pelkkä pillu, mutta kuitenkin panemisen jälkeen pitänyt häneen vielä yheyttä.

Vaikea vaan ajatella, että jos mies oikeasti ollut vain minusta kiinnostunut, miksi säätänyt samaan aikaan toisen kanssa? Luottamus todella miinuksen puolella, kun valehdellut tästä kaikesta.

Ollaan reippaasti yli 20v joten ei mikään teinisuhde.