Jodlaaja12.5.2018 19:13
1/9
Miesystävä etsii seuraa jodelista?

Oon pitkään vaan lukenu muiden ongelmia täällä, mutta nyt tuli kamala tilanne, jota en halunnu kertoa edes kavereille, joten tein tunnuksen ja toivottavasti joku osaa antaa järkeviä neuvoja. Tai rauhoittaa mun mieltä.

Pohjatietoina, ollaan seurusteltu mun miesystävän kanssa 3 vuotta, mä oon 23 ja se on 24. Asutaan yhdessä, mutta mies tekee välillä keikkahommaa silleen, että on toisessa kaupungissa muutaman yön viikossa. Ja mun mies siis käyttää jodelia jonkin verran. Itekin oon sitä kokeillu, mut en tykänny siitä trollaamisesta ja muusta paskasta, mitä siellä oli ni mulla itellä ei oo sitä ollu pitkään aikaan, mut tiiän miten se toimii ja mies aina välillä näyttää mielestään hauskoja keskusteluja sieltä.

Pitkä versio:

Kaikki siis alko, ku viime sunnuntaina miesystävä näytti taas mulle Jodelista yhtä pitkää viestiketjua ja anto puhelimensa mulle käteen, et sain ite selattua alaspäin. Luin siinä sitä puhelin toisessa ja vesilasi toisessa kädessä ja yhtäkkiä koira tunki syliin, minkä takia sit siinä sähläsin ja osuin vahingossa näytöllä kohtaan, josta pääsee seurattujen kanavien valikkoon. Siellä oli ekana panodeitti-niminen kanava ja mä tietenki klikkasin sitä, koska olin vähän et wtf. Siellä oli tokana joku ilmotus oranssilla pohjalla et "salaista seuraa dominoivasta naisesta? M24"... En ehtiny avata kommentteja, joita oli siinä vaiheessa 6, ku mies sit kysyy et joko luin ja palasin vaa äkkiä takasi siihe lukemaani keskusteluun paluunäppäimellä ja ilmeisesti mies ei huomannu koko juttua siinä vaiheessa. Se saatto kuitenkin huomata, että olin käyny siellä panodeitti kanavalla, koska jodelhan poistaa sen ilmotuksen uusista viesteistä, jos oot kattonu kanaville tulleet uudet viestit.

Sit en tiiä olinko vaan vainoharhanen ton takia, mut tuntu, et loppuillan se oli jotenki tosi tiukasti puhelin mukana koko ajan, eikä jättäny sitä hetkekskään käsistään. Ei se nyt kamalasti sitä muutenkaa jätä, mut myös nukkumaa mennessä se asetti sen oman yöpöytänsä alatasolle, ku normaalisti pitää pöydän päällä. Nukkumaan mennessä mä myös rohkaistuin kysyy siltä, että onks jodelis mitään muuta jännää ollu sen aiemman keskustelun lisäks. Sain vastaukseks, että eipä oikein, samaa paskaa ja se keskustelu jäi siihen.

Seuraavana aamuna mies lähti taas reissuhommiin ja oli jotenki vähän vaitonainen. Mut koska asia vaivas mua, ni latasin sit itelle jodelin ja liityin panodeitti-kanavalle, josta ei enää löytyny koko ilmotusta. Se illalla uusimpana ollu ilmotus siellä kuitenkin oli ja siitä viimestää heräs epäilys, että se hävinny ilmotus oli mun mieheltä ja se poisti sen, kun tajus että saatoin nähdä sen... Olin ihan lamaantunut jotenki, enkä kyenny odottaa, et mies palais ke takasi kotii, ni kysyin sit siltä viestillä jo maanantaina, että miks se seuraa jotain panodeitti-kanavaa ja hakeeko se sieltä seuraa. Mies vastas, että ei tietenkään, seuraa vaan huvikseen kaikkia epätoivoisena pillunkiilto silmissä kikkiä kyseleviä hyypiöitä siellä ja selitti sit pitkät pätkät jostain tapauksesta, jossa nainen oli laittanu ilmotuksen ja siellä oli tullu minuuteissa monta kymmentä viestiä. Periaatteessa mun mies saattaiskin tehdä noin, et seuraa vaan huvikseen, mut silti mua häiritsi se kadonnu viesti ja tää yhtäkkinen tosi pitkä selitys, jossa se ei yhtää ihmetelly, et mistä mä ees tiesin sen seuraavan sitä kanavaa. No se kuitenkin meni sit sillee, et olin vaa, että okei, koska ei mulla ollu mitään todisteita.

Ja joo, oli tyhmää kysyä tolleen, koska en voinu nähdä sen reaktiota ja sillä oli aikaa keksiä selitys. Keskiviikkona se kuitenkin oli ihan normaali tullessaan kotiin ja otti vielä ite puheeks sen panodeitin ja näytti mulle sieltä jotain keskusteluja. Se ei kuitenkaa nyt antanu mun ite pidellä puhelintaan näyttäessään niitä.

Torstain se oli vapaalla ja ihan normaali, mut nyt viikonlopuks lähettii molemmat kaupunkiin, missä se on töissä, koska äitienpäivä ja ollaan molemmat sieltä myös kotosin. Ollaan kuitenki molemmat omien porukoidemme luona ja nähdään omia kavereitamme ja sunnuntaina tietty perhettä, koska mies oli sitä mieltä, että kerranki ku kaikki vanhat kaveritkin on täällä ni molempien kannattaa nähdä niitä, eikä nyhvätä yhdessä. Nyt äsken uteliaisuudesta vilkaisin panodeittikanavaa ja siellä on ilmotus "Seuraa vierailijalle lauantai-iltaan? M24" ja kun joku kysyi millanen tyyppi, aloittaja kuvaili olevansa "sopusuhtaisen kiinteä ja käsistään näppärä"... joo ei ehkä kuulosta tälleen mitenkää tunnistettavalta, mutta mä sanoin miehelle joskus, että se on käsistään näppärä ja se on tarttunut siihen kysymällä seksin jälkeen säännöllisesti, että oliko riittävän näppärä tällä kertaa...

Eli en vaan saa päästäni pois ajatusta, että toi alottaja on mun miesystävä ja se haluaa pettää mua... En ees tiiä, mitä haen tällä, ahdistaa ja en kykene ajattelemaan mitään muuta...

Lyhyt versio: Mies jodlaa ja seuraa panodeitti-kanavaa. Ollaan vkl eri paikoissa äitienpäivän takia (samassa kaupungissa kyllä) ja nyt yks kanavan ilmotus sopii mun mieheen ja pelkään sen pettävän mua.