Annah008911.6.2017 13:52
1/6
Miesongelmia, help!

Tartteisin apua liittyeen asiaan miehet!

Kuvitellaan, että olette tavanneet baarissa hyvännäköisen ja mukavan miehen ja ilta on päätynyt hänen luokseen, mutta mies on ilmoittanut, ettei tahdo vakavaa ("paitsi ehkä ihan vähän jos sellanen tilanne sattuu kohdalle" lainaten minun tapauksen kertomia sanoja).

Pari viikkoa tämän jälkeen hän on mm. halunnut välttämättä viedä sinut baarista kotiin vaikka hänellä on ollut 2h päästä alkava työvuoro? Hän on myös ottanut selvää mm. mielenkiinnon kohteistasi ja kommentoi mm. mystoryn snäppejä "flirttailevasti" ja antaa huomioo snäpissä pari kertaa viikkoon. Hän ei kuitenkaan kysy sinua minnekkään tai pyydä käymään juttelemassa ulkona vaan ottaa yhteyttä vain snäpissä ja välillä wapissa kysellen lyhyesti kuulumisia tai kommentoimalla jotain julkasemasi juttua?

Miten lukisitte tämän tilanteen? Esittääkö vaikeasti tavoiteltavaa vai mitä?Ja kyllä, aion kysyä ko. mieheltä, että mikä on jutun laita, MUTTA miten te arvioisitte tuota tilannetta? Antaisitteko vain olla kerta on ilmoittanut ettei tahdo mitään vakavaa?