univelkoja19.5.2017 10:35
1/13
Mies oikeasti kiireinen, vai ei halua tavata?

Tapasin kolmisen kuukautta sitten netissä mukavan miehen ja olemme siitä lähtien pitäneet tiiviisti yhteyttä. Asumme eri puolilla Suomea ja välimatkan takia tapaamisia on vähän hankala järjestää, ja siksi olemmekin tavanneet kasvotusten vasta pari kertaa. Tapaamiset ovat menneet mielestäni hyvin: juttua on joka kerta riittänyt ja olemme myös harrastaneet seksiä.

Viime aikoina musta on kuitenkin alkanut tuntua siltä, että mies ei enää halua tavata. Seuraavaksi olisi hänen vuoronsa vierailla minun luonani, mutta hän on erilaisten syiden varjolla siirtänyt tapaamista. Hänen syynsä tapaamisen siirtämiselle ovat olleet ihan ymmärrettäviä, mutta mua mietityttää, onko mies edes halukas joustamaan aikataulussaan minun vuokseni.

Jotenkin kummallista, että mies sanoo haluavansa nähdä, mutta mitään ei voi etukäteen sopia "jos tuleekin jotain muuta". Juttelemme miehen kanssa päivittäin, mutta jutellessa hän vaikuttaa normaalilta enkä ole huomannut mitään vihjeitä siitä, että hän ei olisi enää kiinnostunut asioistani. Siis lukuunottamatta sitä, että tapaamisen sopiminen hänen kanssaan on vaikeaa.

Olen yrittänyt olla painostamatta miestä tapaamisen suhteen. Oon ottanut asian puheeksi kaksi kertaa viimeisen kahden viikon sisällä, mikä ei mielestäni ole liikaa. Mietin, että ehkä mun pitäisi silti lopettaa tapaamisesta puhuminen ja antaa miehen ehdottaa tapaamista seuraavalla kerralla. En haluaisi vaikuttaa liian epätoivoiselta, saati sitten ajaa miestä pois yli-innokkuudellani.

En tiedä, onko mies oikeasti ollut niin kiireinen ettei ole ehtinyt tapaamaan minua viime aikoina, vai eikö hän vain kehtaa sanoa mulle, että ei halua enää nähdä. Sitä en myöskään ymmärrä, miksi mies aloittaisi keskustelun kanssani vähintään kerran päivässä, jos ei olisi enää kiinnostunut. On mahdollista, että ylianalysoin tilannetta, mutta toisaalta on mahdollista, että en ylianalysoi nyt yhtään ja mies on kyllästynyt minuun. Ähhh. Ihmissuhteet on hankalia. :D


TIIVISTETTYNÄ:
Olen tapaillut toisella puolella Suomea asuvaa miestä pari kuukautta. Juttelemme päivittäin, ja mies myös aloittaa itse keskustelun usein. Kuitenkin tapaamisen sopiminen miehen kanssa on hankalaa enkä enää tiedä, onko mies oikeasti kiireinen vai eikö hän vaan halua tavata.


Nyt tarvittaisiin Demin ihmissuhdeasiantuntijoilta protipsejä tähän tilanteeseen. Miltä tilanne teidän mielestänne vaikuttaa? Mitä mun pitäisi tehdä, tai vastaavasti pitäisi jättää tekemättä?