warped26.4.2017 20:02
1/19
Mies esti yhtäkkiä facebookissa

Pakko taas päästä avautumaan, koska en ymmärrä miten mulle voi aina käydä näin.

Olin yhden tinderissä tavatun miehen kanssa jutellut noin kuukauden verran facebookissa. Juteltiin tosi aktiivisesti, yleensä päivittäin ja usein jopa monta tuntia putkeen viestiteltiin vaan toistemme kanssa. Ehdittiin pari kertaa tavatakin ja mies vaikutti tosi ihastuneelta. Mies myös selitti kuinka pitää musta ja oikeasti välittää musta. Hän sanoi olevansa vähän epävarma suhteeseen etenemisestä (luulisin että siksi koska hänellä ei oikein ole kokemusta seurustelusta), mutta vakuutti että oikeasti välittää musta ja haluaa ehdottomasti tutustua paremmin ja katsoa mihin tää juttu etene. Vakuutti myös aina olevansa valmis kuuntelemaan jos mulla on ikinä mitään huolia tai jos tarvitsen apua jossakin. Luulin, että olimme oikeasti edes kavereita jos ei muuta.

Keskusteltiin usein oikeasti syvällisiäkin ja kerroin aiemmista huonoista kokemuksista miesten kanssa. Juuri esimerkiksi siitä kuinka edellinen mies yhtäkkiä vaan ihan puskista muttui oudoksi ja kertoi sitten ettei hänellä ole enää tunteita vaikka oltiin tehty jo ties mitä yhteisiä tulevaisuudensuunnitelmia. Hän vakuutti ettei ikinä tekisi mitään tollasta ja oikeasti uskoin häntä, sillä hän vaikutti tosi hyväsydämiseltä ihmiseltä.

No, tänään sitten sovittiin, että nähtäisiin perjantaina ja kaikki vaikutti olevan vielä hyvin. Muutama tunti tämän jälkeen sitten tuli mieheltä yhtäkkiä viestiä, että hän ei näe tällä jutulla tulevaisuutta ja että hänestä tuntuu nyt siltä, että hänen pitää siirtyä eteenpäin ja keskittyä opiskeluihin. Tämän jälkeen hän heti blokkasi mut facebookissa antamatta mitään mahdollisuutta vastata tai kysyä että mistäs tämä nyt tuli. Laitoin hänelle sitten tekstarilla vastauksen tuohon viestiin vaikka tiedän kyllä ettei hän mitään vastausta halunnut, mutta pakko oli vielä kertoa mielipide tästä hänen toiminnastaan. Tekstariin ei "yllättäen" ole tullut mitään vastausta, mutta en sitä odottanutkaan, vaan luultavasti hän nyt vaan blokkasi vielä mun puhelinnumeronkin.

En ymmärrä miten mulle aina käy jotain tällaista silloin kun kuvittelen löytäneeni kivan miehen. Tämä mies oikeasti vielä vaikutti tosi hyväsydämiseltä ja sellaiselta, joka ei ikinä satuttaisi ketään. Kuvittelin, että jos juttu ei muuhun etenisi, niin että jäisimme edes ystäviksi. Tuntuu ihan helvetin paskalta. Alkaa kohta tuntua että mussa on jotain pahasti vialla, kun kaikki miehet katoavat siinä viimeistään parin kuukauden tuntemisen jälkeen.