gummysharks22.7.2017 15:03
1/46
mies ei tiedä onko valmis suhteeseen

olen nyt kaksi kuukautta tapaillut erästä miestä ja eilen kysyin häneltä missä mennään. mies sanoi ettei tiedä onko valmis vakavaan suhteeseen. ilmeisesti hänellä on ollut pitkä suhde joka on päättynyt mutta en tiedä kuinka kauan sitten. hän sanoi ettei ole täysin varma mitä haluaa nyt.

kerroin hänelle että etsin jotain vakavaa mutta mulla ei ole kiire suhteeseen (mulla on pientä sitoutumiskammon poikasta) mutta en halua hengailla vaan huvin vuoksi kuukausia tai olla mikään laastari. sanoin että voidaan katsoa miten tää menee ja mies sanoi samaa, mutta myöhemmin sovittiin että jutellaan tästä kasvotusten kun hän palaa lomareissultaan että miten jatketaan. tän kahden kuukauden aikana kumpikaan meistä ei ole tapaillut muita.

onko tässä enää mitään toivoa vai aloitanko "eron" käsittelyn jo nyt? mitä kokemuksia teillä on? ahdistaa ja ei päästä juttelemaan kasvokkain ennen ensi torstaita. mies on myös myöntänyt että on huono puhumaan tunteistaan eikä ole romanttinen enkä saa häneltä kehuja. mullekkin on tunteista puhuminen tosi vaikeaa, jos kasvokkain puhun jonkun kanssa niin alan aina itkemään. samoin kehujen antaminen on mulle vaikeaa muttei mahdotonta. ei taida olla hyvä yhdistelmä...