KarmaA5.6.2017 19:36
1/6
Mielipiteitä??

Moi!

Okei, eli mä just pääsin vitosluokalta. Mun paras kaveri "deittaili" tässä keväällä yhtä kolmos-luokkalaista, ja sanoinkin sille, että musta se on ihan typerää mutta se saa tehä mitä haluaa. Se vaan nauro ja sano että niin se aikookin. No tää "suhde" ei kyllä kauaa kestänyt, kun yksi mun luokkalainen tyttö (sanotaanko vaikka Liisa) oli kuulemma lähetellyt tälle pojalle viestejä. Kaveri oli surullinen ja vihainen, mutta se ja Liisa oli sopinut välinsä, ja sitten Liisa tuli valittaan meidän luokan ryhmään, kuinka kaikki vihaa sitä. (Liisa on just stereotyyppinen blondi, joka esittää tyhmää ja on hirveen suosittu). Siinä se sitten selitti jotenkuten että oli lähetelly niitä viestejä, ja mun kaveri vielä sanoi että asia on selvitetty. Silti jatkoi että "kaikki vihaa mua".

No, tällänen tuittupää kun olen, kirjotin siinä sitten että "Hyvä luoja Liisa, kukaan ei vihaa sua mutta toi 'kaikki vihaa mua' ei asiaa auta". Siihen Liisa vastas "No aijjaa,luulin että luokkalaisille voi puhua". Yks poika sanoi sitten että "Voi, mutta ********lle ei". Ja sitten Liisa perään: "Unohtakaa kaikki". Ja jatkoi senkin jälkeen "kaikki vihaa mua" - valitustaan...
Kai te nyt ymmärrätte? Miten sen voi unohtaa kun se ei lopeta? Se ei puhunu. Se asia oltiin selvitetty, ja se vaan hoki että kaikki vihaa sitä... Siis mitä ihmettä??
No mua tietysti haukuttiin kun olin sitä niin pahasti loukannut. Joten pyysin anteeks. Ja taas se vastas, "Aijjaa, mua ei kuule kiinnosta".
Ei sitten jos ei kiinnosta.

Kuitenkin pyysin myöhemmin anteeksi ja selitin minkä takia olin sillä lailla "huutanut päin kasvoja". Kirjoitin oikein pitkän viestin, jonka jouduin kirjottaan monta kertaa uudestaan. Ja mitä muutakaan Liisa vastaa kun "Mh".
Ja siitä heti seuraavaks meidän luokan ryhmään että "Mua vieläkin harmittaa mitä ***** sano mutta ihansama 👼". Ihan niinkuin tää tyttö olis itse Herran asialla.

Paras kaveri onneks oli mun puolella, vaikkei sitä muille sanonut kun on niin hyvää pataa tän Liisan kanssa.

No, enää yksi vuosi, niin pääsen kokonaan eri kouluun tämän Liisan kanssa. En väitä että hän on hirveä ihminen, en vain yksinkertaisesti tule toimeen hänen kanssaan. Mutta kyllä hänen olisi pitänyt ymmärtää, eikö?

Ps: haluaisin olla kyllä hänen kanssaan ystävä, koska muutenhan kaikki kääntyy mua vastaan. Mutta tää tyttö ei vaan ymmärrä, enkä mä ymmärrä sitä. Ensin huudan sille kun se valittaa hoidetusta asiasta, ja se sanoo "aijjaa", ja kun pyydän anteeksi, niin sitä ei voisi vähempää kiinnostaa. Se on ollut tässä koulussa nyt 2 vuotta, kun mä taas oon tuntenut kaikki luokkalaiseni ykkös-luokalta asti... Ja silti mulle huudetaan??