xoxogirl12312.7.2017 10:39
1/5
Mielipiteenne tästä, onko normaalia suhteessa?

Moi. Olen miettinyt tällaista asiaa nyt suunnilleen kuukauden ajan. Minulla on poikaystävä, ja ollaan oltu vajaa vuosi yhdessä. Meidän suhde on ollut toimiva ja kaikki vaan tuntuu oikealle. Sovimme hyvin yhteen ja vietämme paljon aikaa keskenämme. Suuria ongelmia tai vastoinkäymisiä suhteessa ei siis ole ollut.

Rakastan poikaystävääni, todella. En ole koskaan tuntenut ketään henkilöä kohtaan vastaavaa tunnetta mitä häntä kohtaan ja hän tuntee samoin myös minua kohtaan. Vaikka hän on ensimmäinen vakava suhteeni (nuoren ikäni vuoksi) silti voin sanoa et hän vain tuntuu sille oikealle.

Ongelma ei siis ole suhteemme, vaan ajatukseni. Hän on ensimmäiseni, ja kaikki tuntuu menevän "liiankin hyvin". Minua siis välillä harmittaa,
että entä jos en pysty "kokeilemaan" muita elämäni aikana. Olen nuoresta iästä asti saman ihmisen kanssa. Se on omalla tavallaan todella hieno asia, mutta silti välillä alkaa harmittamaan että en tule koskaan välttämättä olemaan kenenkään muun pojan/miehen kanssa mitään enempää kuin kavereita. Joskus toivon että olisimme tavanneet vaikka 2 vuotta myöhemmin, niin olisin ehkä voinut kokea enemmän. (Eli tavata vaikka jonkun toisen ennen häntä tai vastaavaa) Silti nykyinen suhteeni vaan tuntuu hyvälle.

Anteeksi todella sekava selitys, mutta toivon että edes joku tajuaisi jotain. Onko tämä mielestänne normaalia parisuhteen aikana? Vai onko minussa joku vikana. Kannattaisiko tästä puhua kumppanin kanssa?