Kalkkarokäärme26.7.2018 9:50
1/4
Menin taas sössimään kaiken

Jooh, en tiiä mitä teen, jos pystyn enää tehä mitään. Tutustuin syksyllä mua 2 vuotta vanhempaan jätkään, ja menin sitte ihastumaan siihen. Aika kovasti ihastuinki. Nähtiin (kaveriporukassa kylläkin) aika usein, ja snäpissä juteltii lähes päivittäin. En koskaan sanonu sille suoraan että oon ihastunu, mutta kyllä sen varmaan pysty aavistamaan ja hän vaikutti myös siltä että ois voinu olla ihastunu muhun myös, mutta varma en oo. Siinä meniki sitte syksy ja talvi noissa merkeissä ja aika pitkälle kevääseen toi jatku, kunnes juttelu ja näkeminen jäi, eikä kumpikaa enää kovin kiinnostuneelta vaikuttanu.
Tutustuin sitte mun kanssa saman ikäseen jätkään, ja ihastuin häneen. Mutta mun kauhukseni sain tietää, että tää mun aikasempi ihastus on tän uuden ihastuksen velipuoli. Ei ne mitään sukua oo mutta kuitenki nii. Meillä oli säätöä loppukeväästä ja kesän alussa, mutta sitte se juttu vaan jotenki lopahti, ja tällä jätkällä oli ilmeisesti jotain juttua toisen tytön kans ihan vähän aikaa, kunnes alettiin taas juttelemaan ja tunteet on osottautunu molemminpuolisiks, mikäli tää jätkä on ollu rehelline. Puhuu mulle tosi ihanasti, halailee ja syleilee aina ku nähään yms. Eli käsittääkseni meillä jotain juttua taas on.
Mutta sitte päästäänki ongelmakohtaan. Tässä pari päivää sitten oli yhdet bileet. Tietysti se mun aiempi ihastus oli sielä myös. Oltiin molemmat juotu jo jonki verran, mutta kännissä ei oltu vielä siinä vaiheessa. Mutta jotenki päädyttiin sielä halailemaan. Muut ei sinänsä kiinnittäny siihen hirveesti huomioo, tai jotkut oli kyllä jo aika kännissä että tuskin edes muistais. Kuitenki, halailtii sielä ihan tosi paljon ja jostain syystä otin myös kuvia peilin edessä joissa se halaa mua takaa. Sitten jossain vaiheessa ku oltii jo molemmat aika lailla kännissä, pussasin sitä poskelle. Tilanne eskaloitui ja päädyttii siinä ihan kunnolla pussailemaan. Istuin sen sylissä ja nuoltiin siinä sitte. Oltiin kännissä joo, mutta molemmat kyllä muistaa ihan selvästi sen illan/yön tapahtumat.
Ja se sai mut miettimään, että tykkäänkö tästä jätkästä kuitenki edelleen, koska olin ainaki kuvitellu etten tykkäis. Ja aloin miettimään, että jos hänelläki on edelleen tunteita mua kohtaan. Haluaisin kysyä, mutta kun en oo varma nyt mun omistakaan tunteista. Nyt en kuitenkaan tiedä mitä teen. Koska sen jätkän "pikkuveli" eli se mun säätö on niin ihana. En oikee tahtois että se sais tietää tästä, koska se ei luultavasti hyväksyis sitä. Mutten haluais salata siltä mitää. En haluais että meidän juttu loppuis, se olis oikeesti sellanen tyyppi jonka kans haluaisin seurustella. Mutta en välttämättä pystyis, koska se olis väärin jos kuitenki ajatelisin sillonki tätä aikasempaa ihastusta. En haluais satuttaa kumpaakaan. Mitä mun pitäis tehdä vai unohdanko vaan molemmat? Niin olis ehkä kaikille paras, vaikka vaikeeta se mulle oliski, mutta ei aina pidä ajatella vaa itteensä.