yessir28.7.2017 16:18
1/2
Menin sitten ihastumaan exäni parhaaseen kaveriin

Eli erosin tossa loppukeväällä suhteesta joka oli aluks ihana, mut loppua kohden täyttä kaaosta ja paska muutenkin. Tein siitä silloin demi-keskustelunkin ja muistaakseni mainitsin tästä kaverista joka mua yhessä vaiheessa puolustikin.
No mutta kuitenkin, mä ja ex jäätiin "kavereiksi". Ei sillee nähdä/jutella kahdestaan mut ollaan samassa kaveriporukassa missä meillä on tosi hyviä yhteisiä kavereita joita ollaan tunnettu jo jostain yläasteajoilta, ei viittitä pilata sitä meiän omilla sotkuilla. Nähdään siis vaan silloin jos mennään porukalla johonkin tai jos se tulee kadulla vastaan niin pienesti moikataan.
Sillä ja sen parhaalla kaverilla oli sen aggressiivisen käyttäytymisen takia pieni riita, mut ne sopi tosi nopeesti ja on taas hyvissä väleissä, heittää läppää keskenään yms.
Ku erottiin niin tää kaveri painotti että on aina valmiina kuuntelemaan ja välillä soitteli ihan vaan jutellakseen. Pari kertaa hengattiin kahestaankin ja oli ihan älyttömän hauskaa. Silloin vielä oltiin molemmat toisillemme vaan kavereita (?), mut pikkuhiljaa oon alkanu jotenki huomaamaan semmosta erilaista fiilistä. En osaa oikeen kuvailla sitä, mut jotenki ilmapiiri muuttuu semmoseks jännäks ja leikkisäks :D Hyvä esimerkki: Oltiin porukalla syömässä. Se istu melkeen mua vastapäätä, vähän viistossa kuitenkin. Siinä sit mietittiin mitä tilattais ja satuin vilkasemaan sen suuntaan ja sit se huomas mut ja hymyili sillee ihan pienesti ja "salaa". Ei sillee kohteliaisuudesta vaan jotenki sillee viekkaasti (KUULOSTAA NAURETTAVALTA, tiiän, mut en keksi semmosta hyvää kuvailevaa sanaa) :D Kaiken kukkuraks illalla tää jätkä heitti pari meistä autolla kotiin ja mä jäin viimesenä autoon. En tiiä oliko reittivalinta tarkotuksel tämmönen vai iha vaan sattumaa, jokatapauksessa jäätiin autoon kahestaan. Aluks oltiin vaan hiljaa, mut sit kumpiki alko vaa nauraa ja tunnelma oli taas semmonen jännä ja kihelmöivä. Sit ku oltiin mun kodin edessä nii se sano hymyillen "Mee äkkii mä sekoon koht". Mä sit nauraen lähin, mut en tiiä miten toi pitäis oikeen tulkita. Tarkottiks se niinku et se sekoo mun seurassa koska meil on niin oudot jutut vai jotai ihan muuta... :D Ääh, en tiiä. Jokatapauksessa on ollu tosi monia muitakin tämmösiä "hetkiä" tässä viimeaikoina, en nyt jaksa kaikkia kirjoittaa mut se on pari kertaa saattanut sanoakin jotain "En tajuu miten Jussi* ei ymmärrä mitä se menetti" jne.

Mut nyt näyttää aika vahvasti siltä et tykätään toisistamme, mut kumpikaa ei osaa sanoo mitään koska tiedetään et tää ei ehkä oo ns. sallittua. Mun ex ja toi on ollu tosi hyviä kavereita jo vaikka kuinka kauan ja mäki oon tuntenu sen jo vuosia, mut en oo koskaan ennen tajunnu ajatella sitä mitenkään romanttisessa mielessä kun vasta ihan tässä lähiaikoina. Mullakin on hirveet omantunnontuskat tästä, luulis että en todellakaan tarvis mitään tämmöstä uutta mun elämään kun oon just pari kuukautta sitte ite eronnut, mut tässä sitä ollaan. Varsinkin toi "kohde" on melkeen pahin mahdollinen. Pelkään että tästä tulee hirvee draama.
En tiiä yhtään mitä tekis, mun ex on siis aika tulinen persoona ja aikoja sitten jo epäili että mulla ja tolla jätkällä olis jotakin meneillään, vaikkei silloin todellakaan ollut. Kukaan ei yleensä viitsi sanoo sille mitään vastaan just sen takia, että vihasena siitä tulee täys kusipää. En haluu ees kuvitella sen reaktiota jos se sais kuulla tästä D:
Demut olkaa kilttejä ja antakaa elämänohjeita