Mukiinmenevä26.4.2018 17:39
1/7
menetin mulle tärkeimmät. sanokaa etten ole yksin!

on ihan sairaan huono fiilis.
tää kaikki alko jo kauan sitte, mutta lopputulos on tässä ja nyt selkeempänä ku ikinä. menetin mulle kaks tosi tärkeetä ihmistä, ja tunnen et oon yksinäisempi ku ikinä ennen.

Mun paras ystävä. mulla oli rankka kausi meneillään, hyvä kun sain sillon itteeni sängystä ylös, tää mun kaveri yritti aikansa saada mua ihmistenilmoille mutta sekin luovutti. oltiin oltu melkeen 10 vuotta parhaita kavereita.
Nykyään sillä on uus paras kaveri, josta oon niin vihanen, koska niin kauan ku muistan se on ollu se tärkein, se rakkain. molemmin puolin. se lähettelee mulle kuvia siitä ja sen uudesta parhaasta kaverista, ja se tuntuu riistävälle.
ollaan nähty sillon tällön mut tuntuu ku joku vahvempi side meidän välillä ois poissa.

Mun sisko. oltiin ku paita ja peppu ja tehtiin kaikkea yhessä. melkeen joka viikonloppu oli meidän perinteinen tyttöjenilta. Sisko lopetti yhteydenpidon, ja vastaili nihkeesti viesteihin kun sai ekan lapsen. jos nähtiin, se ei enää osannu puhua muusta kun lapsista. enää ei voitu mennä leffaan koska lapset. ei voitu yökyläillä koska lapset. en mäkään sitä kauaa kestäny ja tässä sitä ollaan ku tuntemattomia toisillemme.

tuntuu niin helvetin yksinäiseltä. onhan mulla poikaystävä mutta kyllä sitä kaipaa aina vaihteeksi muutakin. Oon yrittänyt esim harrastusten/töiden kautta saada uusia ystäviä, mutta kaikki jää vaan sellaseks pintapuoliseks jutusteluks.
Ärsyttää, että elämäni parhaimpina vuosina, kun on vielä nuori ja aikaa löytyy, ei oo ketään kenen kanssa sen jakaa. samaistujia?