Almanelle16.8.2018 22:59
1/23
Meinaako tää sitten sitä etten oo valmis seksiin??

On eräs jätkä jolle haluaisin ”menettää” neitsyyteni ja vain hänelle ja hän mulle eikä kellekkään muulle. Aletaan siinä sitten ”lääppiin” ja semmosta flirttiä, alustaatteilla peuhaamista, suutelua ja käsipelejä eli sellasta mitä siis ns esileikkinä touhutaan.

Aina päästään siihen tilanteeseen että ”nyt pannaan” niin alan jänistää. Haluan sitä kovasti mutta siinä on joku joka stoppaa alkuunsa. Mikä?

(Näin mainittakoon olen siis tältä pojalta ottanut suihin ja runkannut mutta hän ei ole ikinä saanut tehdä mulle mitään tämmöstä sormitusta sun muuta. Hän ihmettelee miksei koska teenhän minäkin hänelle mutta itsellä vaan sellanen olo et ei vaan nappaa semmone.)

Puhuttiin juuri pojan kanssa että mikä mulla on kun se aina stoppaa kun oltas alkamassa just siihen pää juttuun. Sanoin että en tiedä, hän ei uskonut ja sanoi että pakkohan sille syy on olla koska olen kuulemma aina tosi kiihottunut ja valmis seksiin ja haluankin sitä mutta sitten tulee vaan sellanen että ei vaan voi ei pysty.. koen itse että olen valmis mutta se ei vaan etene.. Mitä teen? Apua kaipaan!