Omenapiirakka3222.3.2018 18:05
1/16
Mahdollinen keskustelun aloitus

Oon tänne avautunu pari vuotta vanhemmasta ihastuksestani nyt pari kertaa ja harmitellut kuinka hänellä ei yksinkertaisesti ole somea jossa voisin "hienotunteisesti" koittaa ottaa hieman kontaktia. Mulle sosiaaliset tilanteet hoituu yleensä ongelmitta, mutta en ymmärrä mitä aina tapahtuu kun nään hänet. Tyttö on siis minua pari vuotta vanhempi ja valmistuu ylioppilaaksi tänä keväänä, joten tunnen itseni vähän epätoivoiseksi tämän ikäeron ja yhtäkkisen ujouden suhteen... ei tunnetta ees milään tasolla, mutta satun tietämään hänet siskoni kautta (ovat samaa ikäluokkaa).

Joskus epätoivoisesti hain hänen nimellään snapchatista profiileja, sillä hänellä on ehkä hieman harvinaisempi nimi mutta en vissiin osannu käyttää sitä sovellusta ihan oikein... vähän aikaa sitten huomasin snapchat kavereissani tämän tytön mahdollisen (huom. mahdollisen) nimimerkin ja olin hieman hämmentynyt. Saattaa tietysti olla, että kyseessä on joku ihan joku muu, mutta en tiiä sitten. Mutta nyt asiaan:

Millä tavalla mun kannattais nyt edetä tässä jos kannattaa ollenkaan? Tiedän, että kannattaisi mennä juttelemaan kasvotusten ja antaa siten mahdollisimman hyvä kuva itestään, mutta koska menen automaattisesti lukkoon hänet nähdessäni, niin se tuntuu isolta asialta toteuttaa. Lisäksi hän ei luonnollisesti vietä aikaa enään koululla, joten emme törmäile oikein sielläkään. Kuulostaako viestillä lähestyminen (mikäli hän nyt on se joksi häntä luulen) huonolta idealta ja mitä itse tekisitte vastaavassa tilanteessa?

Tiedän kuulostavani ehkä hieman urpolta näiden ketjujeni kanssa, mutta tää nyt vaan on tämmästä. Ei mua oo oikeestaan tytön kiinnostanu tässä mittakaavassa aiemmin, mutta tää vaan tuntuu jotenkin erilaiselta kun aikaisemmat ihastukset. Siis toimiakko vai ei?