Purugly18.7.2017 21:16
1/2
Mä oon tosi huolissani yhdestä ihmisestä johon en mitenkään voi saada yhteyttä tai tietää mitä sille kuuluu

Ei, en anna mitään yksityiskohtia tai kummempia tietoja koska
a) en löytäis sitä kuitenkaan
b) en halua loukata sen yksityisyyttä jakamalla liian yksityiskohtaista tietoa netissä

Tän keskustelun tarkotus on enimmäkseen avautua turhaan. Voit lopettaa lukemisen ok kiitti moi. :D

Oltiin samassa nuorisokodissa, se oli mua n. 3 vuotta nuorempi ja mä näin siitä miten paljon se esitti, kapinoi ja ei osannut olla oma itsensä. Se puhui mulle kuinka sillä on paha olla ja mitkä asiat sitä vaivasi, vaikka kyllä se mullekkin esitti tosi paljon jotain mitä ei ollut. Siitä tuli mulle tosi lyhyessä ajassa niinku pikkusisko ja mä todella välitin siitä, vaikka se osas olla ärsyttävä. :D Se hölötti liikaa, halus tulla huomatuks ja mä ymmärsin sen tarpeen... Se oli hirrrveen ihastunu johonkin jenkkinäytyelijään jonka nimeä en muista.. xD Se halus AINA kaukosäätimen itelleen ja oli pakko kattoo CSI tai muuten!

Sen käytös oli niin monella tavoin niin häiriintynyttä ja mä yritin auttaa sitä ja olla sille tukena. Mutta meidän tiet erkani, se palasi kotiin ja mä siirryin eri nuorisokotiin. Yhteyttä ei sen kummemmin pidetty enimmäkseen mun sen aikasten mielenterveysongelmien takia. Olin liian väsyny huolehtiakseni kenestäkään muusta ku itestäni. Kaduttaa.

Mua pelottaa ettei se oo vieläkään päässy siitä kuorestaan, että se esittää edelleen vailla murentakaan sen oikeesta persoonallisuudesta. Mua pelottaa että sillä on paha olla ja muut pitää sitä edelleen ärsyttävänä ja sillä ei oo kavereita. Se on sisimmässään hauska ja herkkä vaikka ei osaa sitä näyttää. Sillä on niin kova tarve olla badass ja tulla hyväksytyks että pelkään että se on ajautunu käyttään ties mitä päihteitä. Mua vaan pelottaa ettei se oo saanu apua. :(

Se ois nyt 16-17. Mä vaan toivon että sillä on kaikki hyvin... Se ei varmaan ees tiedä että tää asia vaivaa mua.

Tiiän ettei pitäis huolehtia koska en voi tehä mitään, eli vaivaan päätäni turhaan ja oon idiootti. :D

Keskiyön avautuminen.

Se on just sitä tyyppiä joka ei varmana demitä eöi se ei ikinä nää tätä ja tiedä et välitän edelleen. :( Se oli mulle niinku pikkusisko jota mulla ei koskaan ollu.