evacuatedd29.5.2017 20:00
1/4
mä oon nyt niin sekasin itteni kans että yhyy :D

mä haluan poikaystävän, kaipaan ihmistä mun vierelle. viimeksi seurustelin vajaa vuosi sitten, ja sen jälkee on ollu kyl säätöjä ja yhen illan juttuja vaikka muille jakaa.

vaikka luulen ainakin haluavani poikaystävän, nii silti mulle iskee ihan kamala ahdistus aina ko tajuan jonku tykkäävän musta tai haluavan mun kanssa jotain. viimesen vuoden aikana näin on käyny jo vaikka kuinka monta kertaa. tää on tosi hämmentävää ja ärsyttävää :D

otetaa esimerkiks mun "säätö" tällä hetkellä. tykkään siitä ihan helvetin paljon ja mun sydän jättää aina lyönnin välistä ko saan siltä viestin. näytän varmaa kans ihan hullulta ko hymyilen vaan ihan koko ajan kaikkialla :D vaikka kuinka tekis mieli aina itkeä ko en pääse sen viereen, nii silti jos siltä tulee viestiä josta käy ilmi et tykkäis musta kans jne, ehkä ymmärrätte mitä haen takaa :D nii ekaks mulle tulee semmonen "hihihhihhhih ihanaa" mut heti sen jälkee alan ettiä hulluna kaikkia vikoja siitä ihmisestä.

yleensä ne viat on tyyliin sitä luokkaa et se syö purkkaa oudosti, käyttää noloja emojeita tai jotain muuta yhtä tyhmää. silti alan aina suurentelemaan näitä asioita päässäni, ja kohta en oo ollenkaa kiinnostunu kyseisestä tyypistä ja sit se tyyppi vaan ällöttää mua. sit lopetan sille hlölle puhumisen ja itken taas et miks mulla ei oo poikaystävää.

oon miettiny et voiskohan näitten taustalla olla ne lukuiset kerrat ko mua on petetty ja tavallaan käytetty hyväksi? jos en siksi jotenki enää uskalla? jos pelkään pettyväni taas

mut tää on tosi ärsyttävää ja pelkään et mun tän hetkisen jäbänki kaa käy tollee! enkä tahdo, koska en oo ikinä tuntenu mitää tällästä ketään kohtaan.

tunnistaako kukaan itseään? :d tai osaisitteko antaa vinkkejä et miten päästä tästä eroon? help