Porsuk2.6.2018 14:22
1/10
Lupa seksiin toisen kanssa

Nyt on vähän häiriintynyt ja itsekäs tilanne.

Mies on vanhempi, ja sillä on taustalla pitkä parisuhde ja yhden yön juttuja. Mulle kumppani oli eka kaikessa. Suhdetta takana n. 4v. Oon alkanut miettimään, miltä seksi toisen kanssa tuntuisi, koska en ole itse koskaan sitä kokenut. Ollaan kuitenkin todella vakavassa suhteessa ja tuntuu, että haluan elää tämän ihmisen kanssa koko loppuelämän, mutta tuntuu surulliselta etten koskaan elämässäni tulisi harrastamaan seksiä kenenkään muun miehen kanssa.

Oonkin miettinyt, että kysyn, onko miehelle ok jos joskus harrastaisin luvalla seksiä toisen miehen kanssa. Ongelma on siinä, että pelottaa että mies sanoo että mun on annettava hänelle lupa samaan. En tiedä pystyisinkö, sillä siihen on muutama syy:

1. Miehellä on ollut lukuisia seksikumppaneita enkä ollut hänelle ensimmäinen juuri missään. Haluaisin kokeilla seksiä toisen kanssa ihan vain kokemuksen kannalta. JOS olisin kokenut edes yhden paskan känniseksikerran ennen tätä parisuhdetta, ongelmaa ei olisi tullut. Jos mies pyytäisi lupaa myös, tuntuisi siltä, etten riitä. Kyllähän hän tietää miltä tuntuu panna muita.

2. Mies ihastuu todella helposti. Siis TODELLA helposti, ja on sen myöntänyt. Itse en ihastu juuri kehenkään ja se selittääkin sen miksi päädyin vasta myöhemmällä iällä suhteeseen / seksielämään. Pelottaa että miestä jäisi yhden illan jutut vaivaamaan. Tämäkin tuntuu itsekkäältä ajatukselta että sanon etten itse luota mieheen.

3. Jos kortsu menee rikki, nainen tulee raskaaksi ja päättää pitää lapsen? Kauhuskenaario mutta silti. Ja valitettavasti miehellä oli villissä nuoruudessaan myös tapana unohtaa kortsu. Äh, taas luottamuskysymys.


Joten uskallanko ottaa asiaa puheeksi jos en itse haluaisi antaa miehelle lupaa toiseen naiseen? Miehiä mies saisi mun puolesta kokeilla vapaasti sillä niitä hän ei ole koskaan kokenut, mutta naisia senkin edestä...