futisgirll12.4.2018 18:33
1/3
Luovuttaminen ajoittain lähellä säätöni suhteen..

Mul on siis säätöö yhen mun rinnakkaisluokkalaisen kans, ja aluks meni jotenki ihanasti ku mun pää oli pyörällä kaikesta siitä. Ääh kaikki katsekontaktit ja hymyilyt koulussa oli ja on edelleen jotain lumoavaa (xd). Noh siis tämä tyyppi on sanonut että haluais nähä enemmän ja tutustuu yms ja antaa välil semmosen ihanan kuvan siitä et hei mä välitän susta.
Noh ongelmanahan täs on periaattees se et musta vaa välil tuntuu et se ei oikeesti välitä ja et se haluais mut vaa "tyttöystäväks" tai/ja laastariks ja no öö sitä mä en halua. Haluaisin ite just semmosen kunnollisen kestävän suhteen eikä mitää parin viikon instakuvapusipusisuhetta.
Ei olla siis koskaan puhuttu f2f vaik koulus me nähää jokapäivä ja kaikkee. Harmittaa sikan ku ei olla missää samois ryhmissä (esim kotsa) :/
Oon kysyny tätä pari kertaa kylällä mun kans ja hän on myös halunnu tulla mut eipä se oo päässy tulemaan (ihme kyllä mielestäni ihan ymmärrettävistä syistä).
Niijjoo ja sit se ku se ei snäppää vaik luulis et se ois sellai ihana (on se kyl välil) ku luulis et se snäppäis kerta on musta kiinnostunu. Ja tuntuu vaa et MÄ oon se joka joutuu tekee kaikki alotteet meijä jutun etenemiseks. Ite ainaki pystyn kuvittelee meistä enemmän ku säätöö... Mut siitäpä ei tiiä mitää. Pojat on jotenki nii monimutkasia mut samal oikeestaa vaa nii yksinkertasii ku voi vaa olla.

En tiiä oliko täs keskustelua järkee mut halusin nyt tänne kuitenki kertoo. Älkää pliis tuomitko mua