Poistunut demittäjä6.8.2018 11:35
1/17
Luin juuri historian kirjaa, jossa kerrottiin että prostituutiota pidettiin

1900-luvulla naisen heikkouden syynä. Siis NAISEN heikkouden syynä. Siinä oikein selvennettiin miten suurin osa miehistä ja naisista ajatteli näin. Tämä siis lukion historian kirjasta poimittua. Vau, ihan itse nämä naiset osasivat olla tätä mieltä. :) Ihan itse valitsivat :)

Miksi kunnioitatte sukupuolta, joka itse käyttää prostituutiota ja sitten syyttää naisia siitä että sitä on? Miehethän haukkuvat pornonaisia, omia seksikumppaneitaan, seksityöläisiä, ja sitten pitäisi vielä hyväksyä tällainen vastuuton seksuaalisuus?

Miksi miehillä ei oikeasti ole mitään kykyä kantaa vastuuta? Miksi raiskaus, prostituutio, irtosuhteet, avioliiton hajoaminen, kaikki on miesvaltaisissa yhteiskunnissa naisen vika? Missä miehen vastuu? Miksi kunnioitatte näin itsekkäitä ja vihamielisiä miehiä perheessä? Miksi miehillä ei ole mitään vastuuta holtittomasta seksikäyttäytymisestään, vaan se on nainen joka saa kaiken paskan niskaan?

Miksi kunnioitatte miehiä perheissä, kun miehille ei isossa kuvassa nämä perhearvot oikein maistu? Nainen vain raataa, mies on vapaa kaikesta vastuusta.