käärmeenripuli7.5.2017 10:21
1/2
Liian takertuva poika, ei jaksa

Ihana ja tärkeä jätkä, mutta tuntuu etten enää vaan kestä. Kyseessä kaukosuhde ja joka päivä hän viestittää ja itkee miten ikävä on. Kun lähden esim luotaan kotiin, niin saattaa jopa alkaa itkemään. Alussa se oli musta tosi söpöä, mutta nyt mua jo vähän alkaa ahdistaa kun hän ei kuulemma enää odota muuta kuin viestiä minulta.

Ennen hänellä oli omakin elämä, nykyään elää vaan mua varten. Ja mulla on muutakin elämää, harrastukset jne. Kun ollaan saman katon alla tai missä vaan, niin koko aika pitää olla kiinni. Mä olen sellainen, että tarviin myös tilaa. Heti kun kuulee että herään, niin tulee luokseni ja vetää syliin. Tänä viikonloppuna heräsin väsyneenä, nälkäisenä ja vähän krapulaisena, niin tuli taas kiinni. Sitten mitään kysymättä työnsi kädet housuihini ja siinä vaiheessa meni hermot, sanoin että kädet pois ja käänsin kylkeä.

Mä oikeesti rakastan poikaa, mutta en jaksa olla koko aika sylikkäin ja haluan välillä ainakin metrin hajurakoa. Onko teillä kokemusta tällaisesta? Mitä teitte?