kaunisnurmi31.5.2018 14:39
1/6
Liian nopea ihastuminen ja suuret odotukset

Ongelmanani on otsikossa mainittu asia. Oon nyt melkein kuukauden jutellu yhen jätkän kaa ja sovittii et nähtäs sunnuntain ekaa kertaa. Meijän on pitäny jo aiemmin tavata mut jätkä on intis atm ni se joutu yllättäen olee siel kiinni useemman viikon.
Must tuntuu et oon kiintyny siihe liian nopee eli pelkään vähä välii et se feidaa mut tai löytää jonkun toisen(tutustuttii tinderis :D) Mulle käy aina näin et ku joku mun silmää miellyttävä jätkä osottaa kiinnostusta oon heti iha innoissani tapaamas sitä ja suuret odotukset jne en tietenkää sano niist sille mitää sit se on iha hirveetä jos se justii feidaa tai jotain, kyl siin itku tulee.
Nytki panikoin ku se ei vastannu mun snäppii ettei se varmaa enää oo kiinnostunut must tai ettei haluu nähä enää, tyhmäää tiiän joo varsinki ku se ei oo antanu mitää syytä epäillä.
Sen sisko tai joku muu sukulainen oli mun kaa amikses samal luokal ja vähä niiku kiusas mua, pelkään sitäki et se jauhaa must jotai paskaa sille jos se saa tietää et meil on juttuu.