eemmää3.4.2018 9:01
1/4
Liian innokas treffiseuralainen?

Mä tapasin ihan pari päivää sit mukavan oloisen miehen kavereiden kautta kun oltiin viihteellä, vaihdettiin pari suukkoa ja nukuttiin yö vierekkäin höpötellen niitä näitä. Oli jotenki jännä, miten iholla se oli kokoajan ja hipsutteli ku viimestä päivää. Se oli kyl kivaa, eikä ahdistavaa ollenkaan koska oon itekin sellanen joka tarvii paljon rapsutuksia.

Seuraavana päivänä se tuli mun luo kattelee leffaa, ja sama meno toki jatkui mut lisäks hän puhu kauheesti hempeitä vaikkei tunneta yhtään :D Sanoi pariinki otteeseen kuinka hyvin viihtyy mun kans, että oon kiva ja kaunis. Mulla tuli ehkä pienenpieni ahdistumisen tunne kun se alko latelee tollasia juttuja päin naamaa vaikka on tunnettu kaks päivää:D

Muuten mies vaikuttaa tosi kivalta ja tuntuu hyvältä olla sen seurassa. Onks liika innokkuus syy dumpata? :D Ei se mua ahdistele viesteillä esimerkiks kokoaikaa tosiaankaan, mut kun nähdään niin sil on näemmä tosi kova tarve olla lähellä ja olla juustonen. Onks paha vai pitääkö mennä karkuun, vai voiko tämmösestä sanoa suoraan toiselle???