Hirmuinen18.5.2018 15:22
1/9
Lähtee hermot yhteen mun kaveriin... Mitä pitäis tehä?

Se ottaa aina kaikki minimalistiset asiat ihon alle ja hautoo niitä ja sitten paljon myöhemmin tulee ihan puskista kertoon: "Joo sillon teit niin ja näin ja loukkaannuin." Kerron esimerkin: Juteltiin niitä näitä sen ja yhen toisen kaverin kanssa, ja keskustelu meni näin:
Minä: "Nyt pitäis olla pari päivää suunnilleen 15 astetta ja sitten taas lämpenee."
Kaveri: "Ei ku huomiselle oli 11 astetta."
Minä: "Nii mutten puhunu nyt pelkästään huomisesta vaan parista päivästä."
Jatkettiin keskustelua normaalisti, enkä aatellu sitä sen enempää. Sen jälkeen ne kaks kysy, että onko kaikki ok, kun vaikutan oudolta, ja sanoin että on, niinku oliki. Toinen jätti asian sikseen, mutta se ärsyttävä kaveri sitten sano mulle vihasesti(??:D) että vaikutan kyllä oudolta ja ihan ku oisin suuttunu. Kohautin vaa olkia, ja unohin senki jutun onnellisesti.
Nyt muutaman tunnin päästä se lähetti Wapissa viestiä. Meillä kolmella kaverilla siis on yhteinen wappiryhmä, ja se lähetti siihen ryhmään viestiä. Keskustelu meni luokkaa:

Kaveri: "Jos täällä ei voi kaikkiin luottaa eikä tunne itteään arvostetuksi nii ei tää sitten toimi."
Minä: "?? Etkö sää tunne"
Kaveri: Noku Hirmuinen vaan jos vaikka on ollu joku riita nii se alkaa viisastelemaan jostain säätiloista ja sitten alkaa tiuskii ja huutaa (mää kyllä ite tiiän) ja sitten se käyttäytyy koko ajan oudosti ja sanoo että sillä on kaikki ok ja se vaikutti ihan siltä ku se vaan valehtelis eikä ois kaikki ok."
Minä: Mistä säätiloista? Jos susta on tuntunu, että viisastelen kun oon vaikka ymmärtäny väärin nik tiedoksi vaan en oo viisastellu. Ja jos tarkotat sitä sillon päivällä tapahtunutta nii SÄÄHÄN se siinä olit joka aloit pätemään mun sanomisista. Enkä oo ikinä huutanu, ja sori jos oon vaikuttanu siltä, että tiuskin. Ja jos sanon, että kaikki on ok, mikset usko? Kai mää nyt ite tiiän paremmin, onko kaikki ok vai ei."
Kaveri: "Joo ihasama. Enkä muutenkaa alkanu pätemään vaan sanoin että niinpä, huomennaki on jotai 11 astetta😑😑😑"
Minä: "Selevä. Miks sun pittää tehä numero ihan mitättömistä asioista?"
Kaveri: "Joo moido. Tää ei sitte tarkota, etten halua enää olla teijän kaa eli älkää käsittäkö väärin."
Kaveri poistui

Joo mitä?? :D Onko kaikki aina pakko ottaa itteensä? Tosi iso syy poistua tuosta ryhmästä. Pitäiskö mun yrittää lepytellä se vai antaa vaan olla?