JembeX26.5.2018 6:43
1/1
Kun kukaan ei onnittele

Onko muilla kokemuksia siitä, että kukaan/harva onnittelee sinua jostakin saavutuksistasi?
Sain ite just opiskelupaikan lukion jälkeen, tosin hain amikseen ja moni hakee sitä korkeampiin koulutuksiin (eivät kaikki edes pääse sisään) ja he tietävät että haen viel korkeakouluun sen jälkeen, mutta silti minua ei onnittele kuin vanhemmat ja pari parasta kaveria sekä poikaystävä.
En nyt sano, että tarvitsisin paljon huomiota, mutta olen muissakin asioissa huomannut että minua ei juurikaan onnitella MISTÄÄN saavutuksistani. Mä kyllä onnittelen muita ja vaikka heidän saavutukset ei mua henk.koht. edes kiinnostaisi niin siitä huolimatta kohteliasuutena onnittelen! Ja vaikka en tuntisi ihmistä juurikaan niin sanon ”hei wau onneks olkoon!”
Ja vaikka keskustelut on siirtyny enemmän somen puolelle kuin oikeaan maailmaan niin ei kummassakaan onnitella.
—> eli pää pointti: vain harva onnittelee minua vaikka minä onnittelen heitä ja olen tyytyväinen että edes muutama onnittelee mutta silti ihmettelen kun kommunikointi on muuttunut niin vähäiseksi ja ei osata enää sanoa kohteliaisuuksia :( tietty saa hyvän fiiliksen kun ITSE tietää saavuttaneensa jotakin, mutta kyllähän se alentaa fiilistä väkisin jos kukaan ei huomioi toisen iloa.