laminaattilattia27.5.2017 21:39
1/2
kun kaverit vihaa

Tein uuden käyttäjän bustausvaaran vuoksi. Tilanne on nyt se, että (entinen) paras kaverini on mennyt puhumaan minusta yhteisille kavereillemme (n.80% koko kaveripiiristäni) paskaa. Tottahan ne oikeastaan on mitä se on puhunut, mutta tottakai jättäyt kertomatta oman osuutensa tilanteista sekä jättänyt jotain asiiota mainitsematta, niin että tottakai kuulostaa siltä että kaverini on tässä se uhri.

No, nämä kaverit ovat siis jo jonkunaikaa tästä kaikki tienneet mutta esittäneet minulle kaveria ja olleet niin kuin mitään olisi tapahtuneet.

Mutta sitten. Nämä kaikki kaverini hyökkäävät yhtäkkiä kimppuuni ja syyttävät minua mitä ihmeellisimmistä asioista ja puhuvat minulle todela törkeään sävyyn. Tuntuu aivan todella kamalalta, kun melkeinpä kaikki kaverini ovat nyt minua vastaan ja turhahan sitä enää tässä vaiheessa on alkaa selittämään koko totuutta, ei minua kuunnella/uskota enään kun he ovat jo puolensa valinneet.

En todellakaan tiedä, mitä minun pitäisi nyt tehdä. En edes pysty pukemaan ajatuksiani sanoiksi kun niin kamalalta tuntuu kun iso joukko hyökkää yhtäkkiä kimppuun ja hylkää; todella petetty ja orpo olo. Vielä kun tässä joukossa on kaikki läheisimmät kaverini, muut kaverini ei todellakaan ole niin läheisiä että voisin niille tästä avautua tms. En edes tiedä mitä tällä keskustelulla haen, kai se jotenkin helpottaa kirjoittaa tämä kaikki ulos, ja kai täältä saisi jotain vinkkejä, vertaistukea?