Mango_meloni9.3.2018 10:39
1/14
Kun jää kakkoseksi kavereille baarissa

Samaistuuko joku tunteeseen D:

Most awkward tilanteita on ne, joissa baarissa seuraan liittyy kaksi miestä. Ideahan olisi se, että toinen kaverille ja toinen sulle mutta molemmat miehet ovat kaverisi perään :) Toinen juttelee sulle kohteliaasti mutta kännykän räpläilystä ja kaverisi vilkuilusta huomaat, ettei sitä kiinnosta.

Olen ollut myös tilanteessa, jossa meidän kolmen porukasta molempia kavereitani haettiin tanssimaan. Jäin yksin seisomaan tanssilattian reunalle, ja menin kiskaisemaan shotin vitutukseen.

Tanssilattialla heilut yksinäsi kun kaveri halailee vieressä jotain urosta. Kaveri saattaa kysyä, "tuutko meidän kanssa tanssimaan" ja tietenkään et halua olla kolmas pyörä, joten pidät kestohymyn kasvoilla ja vakuutat, että sulle on ok tanssia yksinkin.

Jotenkin ärsyttävää on sekin, kun illan aikana luona käy ties kuinka monta miestä juttelemassa ja kaikki tuijottavat herkeämättä sun kaveria. Saattavat kohteliaasti tervehtiä sinuakin mutta siihen se jää.

En tiedä, en sinänsä kaipaa miesten huomiota paljon mutta joskus se olisi mukavaa D:: nuorempana, kun olin tikkulaiha anoreksian vuoksi, miehiä riitti. Mahdollisesti vesirajamekoillakin oli vaikutusta. Ehkä nyt kun olen hieman pluskokoinen, en viihdy enää vesirajamekoissa ja toisaalta en ullkonäöltänikään ole kavereideni tasoa, jään kakkoseksi.