honeyhattivatti27.5.2018 17:28
1/2
Kun alakuloisuus piinaa

Tää on ahdistavaa. En oikein osaa nauttia elämästä. Ulkona on nättejä kelejä, mutta en silti saa aikaiseksi lähteä minnekkään, vaikka suunnittelen esim kävelylle lähtöä.

Monesti en jaksa laittautua. Ja jos en jaksa laittautua, olen liian ruma lähtemään ihmisten ilmoille.

Pitäs rutistaa pari kouluhommaa nopeasti kasaan, sekin tuntuu todella puuduttavalta. Pelottaa, että saanko oikeasti nämä palautettua ajoissa. Olen samalla myös todella kunnianhimoinen, ei kiinnostais palauttaa puolitehoilla tehtyjä hommia. Mutta mistä sitä energiaa sais?

Olen myös lihonnut, paljon... Vuoden verran olen puhunut kuinka laihdutan, silti se ei toteudu. Tuntuu niin pahalta olla surkeimmassa kunnossa ikinä. Vanhat vaatteet puristaa, ei tee mieli osta uusia vaan sen takia että olen itse aiheuttanut tämän.

Yksi aamu oli todella paha. Mietin mitä puen bileiltaa varten. Lämmin keli, omaa kroppaa ei saa piiloon. Pahimmat on liian paksut käsivarret kroppaan suhteutettuna.
Tajusin, että en näytä enää missään hyvältä. Aloin vaan itkemään turhautuneena. Tuntui niin epätoivoiselta, että sanoin poikaystävällenikin, että hänen on parempi hommata kauniimpi ja laihempi tyttökaveri. Että miksi hän edes haluaa olla mun kanssa. Silloin satutin häntä pahasti, alkoi itkemään. Jolloin tajusin, että menin liian pitkälle. Ryhdistäydyin ja pyysin anteeksi. Kävin ostamassa kaupasta paidan joka piilotti vähän käsivarsia. Silti ryhmäkuva missä olin oli aivan kamala.. Huono kuvakulma ja ähh. Hävetti taas miltä näytän.

Paino vaikuttaa mun itsetuntoon todella paljon. Ehkä tän takia en enää jaksakkaan oikein mitään. Masentaa kaikki :/

Kämppäkin on välillä todella huonossa kunnossa kun siitä ei jaksa pitää huolta.


Kertokaa mitä tehdä tässä tilanteessa, haluan olla energisempi ja positiivisempi D: Kaikki vinkit on tervetulleita.