pandoranlipas28.2.2018 10:26
1/12
Kuinka unohtaa mahdoton ihastus??

Varmaan miljoonas tämmönen keskustelu mutta menköön:

Oon ollu lukion alusta asti kusessa yhteen rinnakkaisluokkalaiseen jätkään (ollaan siis lukion kakkosella) ja nyt meillä on ollu muutama yhteinen tunti, joten oon ekaa kertaa päässyt juttelemaan sille, ja nyt se tietää kuka oon jne.

Oon aina ollu sitä mieltä et se on "out of my league" eikä mulla oo mitään mahiksia sen suhteen, mut nyt muutama viikko sitten se vaikutti kyl kiinnostuneelta (ainakin kaverimielessä), mm. aloitti keskusteluja meiän yhteisistä kiinnostuksenkohteista, tuli tunnilla istumaan melkein mun viereen, hyväksyi mun seurauspyynnön instassa, seuras takas ja tykkää joka kuvasta minkä postaan.

Viimeset pari viikkoo ei olla juteltu mitään, vaikka ollaan nähty tänkin viikon aikana face to face 2 tai 3 kertaa. En usein kehtaa itse aloittaa keskustelua, oon tosi ujo introvertti, ja se on tosi sosiaalinen ja kaveri tyyliin kaikkien kans, ja yleensä on vaan isoissa porukoissa (tänäänkin kun oltiin hetki ns kahestaan, oisin halunnu sanoo sille yhen jutun mutta en vaan pystyny). Joten toki toi sen ystävällisyys mua kohtaan voi olla ihan vaan normi kohteliaisuutta, eikä se tarkota sillä mitään? (mut koska ite en kehtaa hirveesti puhuu ihmisille, niin otan aina isona kohteliaisuutena sen et joku tuntemattomampi haluu puhua mulle).

Aikasemmin oisin kysyny apuu et miten etenen tästä, mut nyt musta tuntuu et ois parempi unohtaa se, sillä (monen syyn takia, joita en ala tässä listaamaan) en kohta enää nää sitä kuin korkeintaan tosi harvoin, eikä meillä oo muita yhteystietoja kuin instat, eli ei tod näk pidettäis yhteyttä. Ja uskon että se tykkää yhestä toisesta (mut se on ainakin vielä sinkku). Oon muutenki niin kuses kaiken kanssa et haikaileminen ton yhen perään vaan pahentais mun oloo entisestään. Harmittaa vaan et hän on ihmisenä niin hyvä tyyppi, et olisin kyl hyväksyny friendzonenkin, en haluis katkasta "välejä" (jos meillä niitä ees on) ihan kokonaan.

Tästä tuli kauhee romaani, mutta SIIS. Miten mä joko unohdan ton jätkän ja säästän itteni enemmiltä sydänsuruilta, TAI pystyisin jotenkin luontevasti pitämään siihen vielä yhteyttä (hän ei siis tiedä tätä että ei tulla kohta enää näkee) ja esim. kysymään vaik puhelinnumeron (ja btw, itelläni ei ole snäppiä, eikä hänellä fb/messenger, joten whatsapp tai insta dm ois ainoa tapa keskustella)