foreverforyou30.3.2018 7:33
1/6
Kuinka tehdä aloite pojan suhteen?

Tää on ehkä nolointa ikinä, mutta en keksiny enää muuta mistä voisin pyytää apua :D.
Eli tilanne on se, että mulla on ollu aika selvää ns. silmäpeliä yhen jätkän kanssa nyt syksystä asti. Ja oon aika varma muutenkin, että tää jätkä on kiinnostunu, koska koskettelee välillä ja yrittää selvästi saada huomioo. Ja oon siis itekki kiinnostunu tästä jätkästä.
Tilanne on kuitenki se, että ei varsinaisesti tunneta tän jätkän kanssa, eikä oikeestaan olla edes puhuttu kunnolla. Mietinki tässä, että mitä voisin tehä tän jätkän eteen, koska en viittis jäädä kuitenkaan odottamaan sen alotetta ja se kuitenki on antanu välillä aika selviä merkkejä kiinnostuksesta.
Tuntus tosi luonnottomalle mennä kasvotusten juttelemaan tai snäpissä, koska en oo ikinä ennen tehny semmosta. Kaikki kenen kaa juttelen esim snäpissä on semmosia, joiden kanssa on sovittu, että alotetaan streakit tai jutellu jo aikasemmin muualla. Kasvotusten taas tulis jäätäviä hiljasia hetkiä ja siitä tulis vaan molemminpuolin tosi kiusallista. Nii mietinki, että oisko tässä joku ns. välivaihe minkä vois tehä ennen tuota snäpissä addausta tai kasvokkain juttelua. Ja en tiiä mitä se ajattelis, jos yhtäkkiä lisäisin sen, koska sit se ainaki tajuis, että oisin tarkotuksella sen snäpin ettiny ja, jos oonki väärässä, eikä sitä kiinnostakkaan.
Lisään vielä sen, että ollaan molemmat 17 vuotta. Ollaan samassa lukiossa, mutta eri luokilla. Jotkut kurssit on kuitenkin samoja.
Eli lyhyesti tiivistettynä miten mun kannattais yrittää lähestyä sitä poikaa. Tai voiko sen kiinnostusta ns. testata jollain tavalla?
Ps. onnea, jos luit tänne asti ja sait vielä selvää tästä :D