ainavauhdissa16.7.2018 21:05
1/1
Kuinka päästä jätkästä yli?

Olen siis ollut kyseisen jätkän kanssa yhdessä joskus aikasemmin eli ex siis. Itse jätin hänet huonoista syistä (tunteet heitteli yms.) ja sen jälkeen aloin säätää muiden kanssa mutta ei oikee tuntunu ikinä samalta.. jätkälle tuli uusi suhde ja sattu aika paljon katella sitä toisen kaa ja aloinki siinä sitte tutkiskelee omia tunteita ja tajusin etten ikinä päässy yli ja yritinki siinä sitten päästä yli kunnes täm jätkän suhde loppu ja ollaan siis kyseisen jötkön kaa kavereita vielä nii annoin sitte tunteille vallan. Sain sitte jätkän parhaan kaverin kautta tietää että tää jätkä on päässy yli tästä edellisestä tytöstään jo ja hän on puhunut että kaks tyttöä ylitse muiden.. toinen tytöistä olen minä ja toimen joku varattu tyttö. no ajattelinpa sitten että jos mitään mahdollisuuksii enää on nii kannattaa toimia. sanoin siis jätkälle f2f tunteista ja hän ei vastannu muuta kuin okei ja halas mua...


no sitten odottelin hetken kunnes lopulta päätin kysyä suoraan onko tunteita ja jätkä ignooras. Sitte kysyin suoraan että mitä se oikeen oli ja keskusteltiin asia ja hön lupas tulla kertomaan heti kun on selbittänyt tunteensa.. no tässä on nyt parisen viikkoa ooteltu ja oon kysyny häneltä uudestaanki samaa kysymystä eikä vastausta ole kuulunut. Eilen päätin että kysym viimeisen kerran ja jos hän ei osaa vastata niin koitam vaa jatkaa elämää. Ymmärrän kyllä jos hän miettisi että haluako suhdetta tai näin muttaku jätkä miettii onko hänellä tunteita eikä siitä saa puristettua mitään informaatiota. Muutenki tuntuu että hän kohtelee samanlailla mua ku kaikkia muitaki tyttöjä joten olen jo aika varma että hönellä ei tunteita ole. (ja sitte on se varattu tyttö)
Välejä en voi oikein laittaa poikki tai lopettaa yhteydenpitoa koska olemme kavereisa ja meillä on yhteinen kaveripiiri elisiis vältellä en pysty jos aijon pysyä jollain tasolla sosisaalisena.

ELISIIS kysymys että miten päästä tästä jätkästä yli ja koska olen alaikäinen ei niitä "pokaa baarista uus" -vinkkejä vaan sellasia mitä oikeastikin voisin toteuttaa. Tiedän että yli pääseminen ei tapahdu hetkessä mutta haluan vinkkejä kuinka lähteä siihen.

Tarvin siis apua joten help me:/
ja anteeks valmiiks jo kaikki kirjotusvirheet ja epäselvyys:D