nototo19.5.2017 18:54
1/40
Kuinka kauan teillä kesti sanoa se R-sana?

Ollaan seurusteltu nyt melkein 8kk ja mies ei oo vieläkään sanonut että rakastaa mua.
Se kuitenkin käyttytyy rakastavasti joten en oo kiirehtiny.
Mies kohtelee mua paremmin kun kukaan koskaan. On tehnyt selväksi ettei ole kiinnostunut muista kun musta, suunnittelee yhteistä aikaa, pitää huolta, kannustaa ja on kiinnostunut mun jutuista vaikka puhuisin muurahaisten sielunelämästä. Meillä on hauskaa yhdessä, kisaillaan usein iltaisin jotain omia hölmöjä juttuja ja hän on monesti nukahtanut hymy huulilla. Hän on tavannut mun perheen, mä en hänen vielä koska asuvat Norjassa.
Mies kertoi hänellä olevan sitoutumiskammoa alkuun, joten oon vaan ottanut rauhassa enkä painostanut. Hän itse kahden kuukauden jälkeen ehdotti että joko seurustellaan ja tuli tapaamaan vanhemmat. Ja oli kuulema ekojen treffien jälkeen miettinyt että voiko varmasti sitoutua ja vei mut tokille treffeille vasta sitten.

Tahtoisin jo sanoo sen mut en uskalla millään. Välillä ihan puristaa rinnasta kun tahdon mutta en voi. En oo kuullu miehen koskaan sanovan rakastavan mitään (tyyliin edes jäätelöä tms) eikä sen aiemmat suhteet oo kestäneet kuin 6kk-1v, ja on seurustellut vain 3 kertaa aiemmin.

Yritin ylilaudallakin kysellä miesten kokemuksia.

Äää miksei se vaan jo sanois sitä :( Kertokaa omia kokemuksia