keijukainen_22.6.2017 13:21
1/3
Kolmen vuoden seurustelun jälkeen epävarmuutta?

Ollaan siis seurusteltu poikaystäväni kanssa melkein 3 vuotta ja meillä on mennyt oikeastaan aina hyvin. Poikaystävä on huolehtivainen ja rakastava.

Kuitenkin alkukesästä poikaystävälleni tuli sellainen epävarmuus, että haluaako seurustella ja rakastaako tarpeeksi. Tämä oli todella vaikea tilanne mulle, koska tuli ihan puskista ja yllätti mut todella paljon. Mullakin on joskus suhteemme aikana esiintynyt epävarmuutta, mutta se on mennyt ohi. Sen tilanteen jälkeen tavattiin poikaystävän kanssa, juteltiin siitä ja annoin hänelle miettimisaikaa. Seuraavan jälkeen näimme viikon päästä(yleensä siis nähdään 1 kerran viikossa, koska hän asuu eri kaupungissa) ja kaikki oli sitten yhtäkkiä hyvin. Meillä oli kivaa yhdessä ja poikaystävä sanoi että nyt on varma siitä, että rakastaa mua ja haluaa olla yhdessä. Nyt siitä on kulunut 2 viikkoa(ei pystytty näkemään) ja hänelle on tullut taas epävarma fiilis ja hän ei oo varma haluaako nähdä. Vielä muutama päivä sitten hän halusi tavata. Hän sanoi, että silloin kun me nähdään kaikki tuntuu olevan hyvin ja hänestä tuntuu että hän rakastaa mua, mutta silloin kun ollaan pidemmän ajan erossa hän rupeaa epäilemään. Minusta hän on ristiriidassa ittensä kanssa ja silloin kun pyydän selityksiä, hän ei osaa vastata.

En haluaisi todellakaan erota, koska uskon siihen, että hän rakastaa mua ja että tähän voi löytyä joku ratkaisu. Mietin miten auttaisin häntä selvittämään omat tunteet ja mahdollisesti saisin hänet pysymään mun kanssa?