liinuska19.3.2018 21:33
1/3
Kokemuksia?

Moikka! Mietin tässä, että onko kukaan täällä muuttanut isovanhempiensa/isovanhempansa luo alaikäisenä? Miten homma toiminut ja onko kouluun (peruskoulu 9lk.) pitänyt muutosta jollain tapaa selittää?

Oma tilanteeni on siis se, että olemme nyt vanhempieni kanssa keskustellut asiasta että muuttaisin mummoni luokse asumaan ensi kuussa. Hän siis asuu noin 25 km päässä meistä, toisessa kaupungissa, joten koulukuljetukset täytyisi saada muutettua. Kuljetusten muuttamiseen tietty pitäisi tehdä osoitteenmuutos.

Eli mietin tässä nyt, kun muutan ¨yksin¨ eri osoitteeseen kun viralliset huoltajani, onko se ongelma koululle tai jollekkin muulle?

Erikoisempaa syytä muutolle ei ole, kotona on kaikki loistavasti. Ehkä yksi syy saattaisi olla se, että olen pienempänä ollut hoidossa mummoni luona niin paljon, että nyt mieli tekee muuttaa. Samalla saisin mummolleni seuraa, kun hän nykyään asuu yksin. Ainiin, kenties tilanteeseen vaikuttaa mummoni kunto? No, hän on loistavassa kunnossa (ikään katsoen), pystyy siis elämään hyvin yksin. Joten saisin elää siellä normaalia arkea :)

Kertokaa jos jollain on kokemuksia tai tietoa. Mielellään tähän osoitteenvaihdos asiaan liittyen, koska muuten en saa ilmaista koulukuljetusta.